Darshan Logo head10

Jógaműhely az egészséges gerincért 2.

Időpont:2017. június 18. vasárnap 09:00 - 12:00
Oktató: Tibai Mária
Részvételi díj:4.500 Ft

Szeretettel várunk jógaműhelyünk következő alkalmára, amin a megtanultakat elmélyítjük és kiegészítjük egyéb technikákkal.

Erre az alkalomra akkor is jöhetsz, ha az első műhelyen nem vettél részt!

Miért kell ezzel egyáltalán foglalkozni? Mert az ülés, bár kényelmes és természetesnek tűnő testtartás, jócskán megterheli nemcsak a gerincet, hanem az egész szervezetet.

Folyamatosan merev és passzív helyzetben és nyomás alatt van például a combnyak, a keresztcsont és a farkcsont, köztük az ülőideg -, vér- és nyirokerek is. Emiatt alakul ki a zsibbadó érzés, az aranyér és a visszér is.

A mozdulatlan rekeszizom hasüregi szerveink működését nehezíti és emésztésünkre is rossz hatással van. Ahogy egyre hosszabb ideig ülünk, a vállak és a nyak előreesik, gerincünk görbületeinek egyensúlya is felbomlik, és a sok helytelen terhelés miatt porckorong-előreboltosulások és sérv is kialakulhat, a nyaki izmok feszülése miatt pedig a fejfájás is gyakori.

A tartós ülőmunka a gerinc és a porckorongok számára sokkal nagyobb terhelést jelent, mint a járás. A gerinc megváltozott igénybevétele az ülő életmód miatt súlyos vagy hosszan tartó gerinc- és mozgásszervi panaszokat okozhat.

Tapasztald meg a gerinc helyes mozgásait és felszabadulását egy precíz és személyre szóló gyakorlás alatt! Oldd ki a  feszültséget a hát izmaiból, belső szerveidből és csípődből!

Marika az egyi legtapasztaltabb oktatónk, határozott, de szívből jövő tanítási módszere sok-sok éves gyakorlaton és B. K. S. Iyengar metódusán alapul.

OKTATÓ:
Tibai Marika
Okleveles Iyengar Jógaoktató

IDŐPONT: 
2017. június 18. vasárnap
09:00 - 12:00

LÉTSZÁM:
Max. 14 fő

RÉSZVÉTELI DÍJ: 
4.500 Ft

FIZETÉSI HATÁRIDŐ:
június 14. szerda

JELENTKEZEM A JÓGAMŰHELYRE!

 A részvételi díjat fizetheted:

1. Utalással:
K&H Bank 10401213-00014858-00000004
Bartsch Gabriella
Megjegyzésbe rovatba kérjük írd be a nevedet ill. előadás címét!

2. Készpénzben a helyszínen:
Hétfőtől csütörtökig 17.00-19:30-ig.

3. SZÉP kártyával

Információ:
Telefon: +36 20 421 8464
E-mail: b.gabriella@jogadarshan.hu

Lemondási feltételek:

Egy héttel a rendezvény előtti lemondásnál a teljes összeg visszajár, egy héten belül a befizetett összeg 50%-a, kezdéstől számított 72 órán belüli lemondás esetén sajnos nem áll módunkban visszatéríteni a részvételi díjat.

Ha a rendezvényt az oktató vagy a stúdió mondja le, Darshan Jógastúdió természetesen a teljes befizetett összeget visszatéríti.

2017. március 21. |  gabi

< Vissza