Jógával az egészséges gerincért – Kezdő Iyengar jóga tanfolyam 2.| Október 29-től hétfőnként 19.30

Időpont: 2018. október 29-től hétfőnként 19.30
Oktató: Fenyvesi Judit és Lövey Bálint
Részvételi díj: 13 200 Ft / 6 alkalom
Befizetés határideje: október 26. péntek

KINEK AJÁNLJUK A TANFOLYAMOT?

Ez a 6 alkalmas tanfolyam elsősorban azoknak szól, akik részt vettek Judit hétfő esti kezdő tanfolyamán, és tovább szeretnének haladni az Iyengar metódus megismerésében és elsajátításában, így

  • Kihagyás után újrakezdőknek, akik fokozatosan szeretnének visszarázódni a rendszeres gyakorlásba és meg akarják erősíteni az alapokat az ászana gyakorlásukban.
  • Akiknek már van jógás tapasztalatuk, de korábbi tanulmányaik során az ászana gyakorlás kevésbé volt előtérben, és most meg akarják azt alapozni.
  • Testtartásodat javítani szeretnéd, fáj a hátad, előre esik a nyakad, sokat ülsz a számítógép előtt, amitől befeszülnek izmaid.

    Ezen a tanfolyamon lesz lehetőséged arra, hogy az előző tanfolyamról megmaradt alkalmaidat pótold!
    Ha nem vettél részt az előző tanfolyamon, de szeretnél ezen részt venni, akkor érdeklődj a 20/421 8464-es számon, vagy e-mailben a b.gabriella@jogadarshan.hu-n.

MI AZ IYENGAR JÓGA?

Az Iyengar metódus precizitásáról, gyakorlatias szemléletéről és a struktúrált felépítésről ismerhető fel. Fokozatosan megtanulod alapvető testtartások biztonságos kivitelezését.

Miben különleges az Iyengar jóga?

Az Iyengar jóga a hatha jógához tartozik, sajátossága a segédeszközök – fatégla, blokk, heveder, szék, hengerpárna, fali kötél – használata, melyek számodra is biztonságosan végrehajthatóvá teszi a pózokat.

Órák menete:

Ezen a tanfolyamon az alap álló pózok elmélyítése mellett belekóstolhatsz több ülő ászanába, lesznek csavarások, és a jótékony fordított testhelyzetek is napirendre kerülnek. A tanfolyam megkoronázásaként megtapasztalhatod a resztoratív gyakorlást, ahol eszközök támogatásával, relaxáló ászanákban töltesz el egy egész foglalkozást.

HOGYAN TOVÁBB A KÉPZÉS UTÁN?

Az alapok elsajátítása után el tudsz kezdeni járni 1. szintű gyakorló órákra, ahol Veled azonos szintű gyakorlókkal együtt tudod elmélyíteni a tanultakat. Ezeknek az óráknak a célja, hogy az alapozó tanfolyam után eljuss a következő lépcsőfokig: az 1-2. szintű, általános gyakorló órákra.

oktatók

Fenyvesi Judit és Lövey Bálint

‘Introductory 2.’ szintű Iyengar Jóga Oktató. Az alábbi linken olvashattok egy riportot Judittal: Judit Portré

Fenyvesi Judit
Okleveles Iyengar jóga oktató

JELENTKEZÉS  A TANFOLYAMRA

A részvételi díjat fizetheted:

1. Utalással:
K&H Bank 10401213-00014858-00000004
Bartsch Gabriella
Megjegyzésbe rovatba kérjük írd be a nevedet ill. tanfolyam nevét!

2. Készpénzben a helyszínen:
Hétfőtől csütörtökig 17.00-19:30-ig.

3. SZÉP kártyával (OTP v. MKB bank)

A korlátos létszám miatt a helyedet a részvételi díj befizetésével tudod lefoglalni! Kérünk, hogy fizetési határidő előtt rendezd a részvételi díjat!

Lemondási feltételek:
Egy héttel a kezdés előtti lemondás esetén a teljes összeg visszajár, egy héten belül a befizetett összeg 50%-a, kezdéstől számított 72 órán belüli lemondás esetén sajnos nem áll módunkban visszatéríteni a részvételi díjat.

Egyes esetekben a befizetett összeg egy másik, jövőbeli képzésre felhasználható. Ez minden esetben a stúdió jóváhagyásától függ. Ha a kurzus a szervező vagy a stúdió döntése miatt nem kerül megrendezésre, a teljes, a képzésre befizetett összeget visszafizetjük.

A regisztrációnál megadott adatokat bizalmasan kezeljük: Adatkezelési nyilatkozat

Ha kérdésed van, keress bennünket:
Telefon:
+36 (20) 421 8464
Email:
b.gabriella@jogadarshan.hu

Share This