Darshan Logo head10

Pránagyógyítás

A természetes és gyengéd gyógyítás, öngyógyítás és spirituális fejlődés tudománya és művészete

A nemzetközileg elismert gyógyító technika amit a világhírű Choa Kok Sui Mester dolgozott ki. A  Pránagyógyítás a testi, szellemi és lelki egészséghez vezető természetes és gyengéd módszer, ami a kozmikus életenergia törvényeivel foglalkozó tudományon nyugszik. A prána az az életenergia, amely minden emberben megtalálható és az öngyógyuláshoz, valamint az egészség megőrzéséhez szükséges. Nélküle nem lehetséges az élet.

Több mint 20 éves kutatómunkája során orvosokkal, gyógyítókkal, látnokokkal együttműködve Choa Kok Sui Mester egy tiszta, könnyen tanulható technikát fejlesztett ki, amit mindenki el tud sajátítani. A világ 5 kontinensén, 72 országban tanítják, könyveit eddig 32 nyelvre fordították le.

A Mester célja, hogy minden családban legyen egy tanult pránagyógyító, hogy a Pránagyógyítás az orvostudomány kiegészítéseként hozzájárulhasson az emberiség szenvedésének enyhítéséhez.

Pránagyógyítással a fizikai test érintése nélkül - mellékhatásoktól mentesen - felgyorsíthatjuk a fizikai test öngyógyulási folyamatait. Segítségével megelőzhető a betegség kialakulása is. A tanfolyam tárgyalja az energia test és a fizikai test kapcsolatát. Megmutatja, hogyan lehetséges az energiatest kezelésével a fizikai testre hatni, s ezáltal jobb közérzetet, gyógyulást elérni.

Tanfolyamokról érdeklődj e-mailen vagy telefonon!
Tel: +36 70 331 2806
email: pranatanar@gmail.com