Darshan Logo head7

Hatha jóga tanfolyam kezdőknek, újrakezdőknek

Ezt a tanfolyamot kezdő vagy újrakezdő gyakorlóknak ajánljuk, akik szeretnének erősebbek, hajlékonyabbak, egészségesebbek lenni fizikailag és kiegyensúlyozottabbak, koncentráltabbak és felszabadultabbak lelkileg és mentálisan is.

A tanfolyam során lehetőség lesz az alapvető ászanák (testgyakorlatok) és légzőgyakorlatok megismerésére, beleértve azok precíz kivitelezését és hatásait. Tanulunk nyújtó, csavaró, előre és hátrahajlító pózokat, laterális tartásokat, egyensúly gyakorlatokat, félfordított helyzeteket és Napüdvözletet, melyekre mind több alternatíva lévén mindenki megtalálhatja azt, ami számára éppen megfelelő. Lesznek aktivizáló és lecsendesítő, erősítő és nyújtó gyakorlatok. Begyakoroljuk a relaxáció és koncentráció tudatos előhívását és belekóstolunk a meditáció kezdő technikájába is. Mindezekhez pedig egy kis elmélet is járul, amennyire ahhoz szükség van, hogy örömmel és biztonsággal gyakorolhassunk a későbbiekben is.

OKTATÓ:
Dr. Onozó Emese

INDUL: 2017. május 2-án.
A tanfolyam 6 hetes.

IGEN, JELENTKEZEM A TANFOLYAMRA!

RÉSZVÉTELI DÍJ:  12.900 Ft

FIZETÉSI HATÁRIDŐ:
április 27.

A tanfolyamot fizetheted:
1. Utalással:
K&H Bank 10401213-00014858-00000004
Bartsch Gabriella
Megjegyzésbe rovatba kérjük írd be a nevedet és a tanfolyam nevét!

2. Készpénzben a helyszínen:
Az órarendben feltüntetett foglalkozások előtt ill. között, hétfőtől csütörtökig 17:00-20:00-ig is.

3. OTP ÉS MKB SZÉP kártyával 

Lemondási feltételek:
Egy héttel a kezdésig a teljes összeg visszajár, egy héten belül a befizetett összeg 50%-a, kezdéstől számított 72 órán belüli lemondás esetén sajnos nem áll módunkban visszatéríteni a részvételi díjat.


Információ:
+36 20 421 8464
E-mail: b.gabriella@jogadarshan.hu