Darshan Logo head10

Hangfürdő - Hangterápia

Manapság a stressz okozta gondok, kétségek miatt könnyen elveszíthetjük rezgő képességünket, így szervezetünk egyensúlyából kibillenve megbetegedhet. A rezonancia alapvető fizikai jelenség, kialakulásakor a rezgések erősíthetik, vagy gyengíthetik egymást, ez alapján beszélhetünk harmónia vagy disszonancia kialakulásáról, melyet rezonancia terápiás kísérletekkel igazoltak. A hangrezgések ezért fizikai és érzelmi rezonancia kínálatot jelentenek az emberek számára.

 Hangfürdő során a levegőt, mint a hangrezgések közvetítő közegét használjuk fel, mely a fülön keresztül az agyba jut további feldolgozásra. A legtöbb ember már az első alkalommal gyorsan, mély ellazulást ér el, mely alatt egy bizonyos tudatállapotot értünk. Az enyhe transz állapot, ami a hangfürdő/hangmasszázs során kialakul, lehetővé teszi a hasznos tudatalatti tartalmakhoz való hozzáférést, hogy belső hangunkat meghallva közelebb kerüljünk önmagunk és ezáltal mások meghallásához is.

A hangfürdő és hangmasszázs elsősorban a lazítást szolgálja, nem helyettesít semmilyen orvosi vagy terápiás kezelést. Kényelmesen elhelyezkedve pihenünk, míg a hangtálak dolgoznak, létrehozva egy mély relaxációs állapotot, helyreállítva sejtjeink ideális rezgéstartományát segítve ezzel az önregenerációs folyamatok optimális működését.

A csoportos hangfürdő remek lehetőség a feltöltődésre, regenerálódásra, meditációra. Pozitívan hat a stressz feldolgozására, erősíti az immunrendszert, támogatja a gyógyulási folyamatokat. Már az első élmény meghatározó lehet azok számára, akik kipróbálják, és tapasztalatom szerint mélyen érinti a résztvevőket. A hangfürdők után lehetőség van az élmények megbeszélésére, megosztására is.

RÉSZVÉTELI DÍJ:
1500 Ft

OKTATÓ:
Máthé Hajnal
06 70 421 9118

REGISZTRÁLOK A HANGFÜRDŐRE!


mathe.haynal@gmail.com

https://www.facebook.com/hajnal.mathe