Darshan Logo head7

GY I K

Gyakran ismételt kérdések:

 • Be kell-e jelentkezni a jóga órákra?
  Az órarendben külön megjelöltük azokat a foglalkozásokat, amelyekre telefonos bejeletkezést kérünk. Ezekre kérünk előző nap este 20:00-ig jeletkezz be! A többi foglalkozásra nem kell bejelentkezned. A 2-es szintű, haladó Iyengar jógákon viszont csak azokat tudjuk fogadni, akik okleveles Iyengar Jógaoktatónál gyakoroltak 1-2 évet és az oktató javasolja a 2-es szintű órán való részvételt. Ha ezekre az órákra akarsz jönni érdemes előtte telefonon vagy emailben érdeklődnöd.
 • Teljesen kezdőként becsatlakozhatok-e a jóga órákhoz?
  Igen, a kezdőnek feltüntett órákra illetve ahol kezdő-haladó megjelölést nem találsz. A tanfolyamként indult órák esetében érdeklődj e-mailen vagy telefonon.
 • Milyen ruhában jógázunk? Kell-e cipő a jógázáshoz?
  Kényelmes, könnyű nadrág és póló, fázósoknak esetleg zokni ajánlott. Az Iyengar jógaórákon mezitláb jógázunk, térd fölé érő nadrág és nem túl bő póló javasolt. Cipő egyik foglalkozásra sem kell.
 • Kell-e vinni jógamatracot vagy egyéb eszközt?
  A stúdió jógaeszközökkel teljesen felszerelt (csúszásmentes jógaszőnyeg, takaró, heveder, jógatégla, habszivacs, jógatakaró, hengerpárna stb.) így saját jógaeszközödet, pl. jógamatracodat csak akkor hozd magaddal, ha azon szívesebben gyakorolsz.
 • Egészségpénztárral, üdülési csekkel, bankkártyával fizethetek-e?
  Az Egészségpénztárak felé tudunk számlát kiállítani. Üdülési csekkel és bankkártyával nem tudsz nálunk fizetni.