Darshan Logo head2

Házirend - GY.I.K.

 


ÓRÁRA ÉRKEZÉS:
Érkezz legkésőbb 10 perccel az óra kezdete előtt, hogy nyugodtan át tudj öltözni és legyen időd elcsendesedni a gyakorlásig. Érkezéskor regisztrálj a recepción! Várakozás közben légy csendes, hogy az előző csapat zavartalanul be tudja fejezni a gyakorlást. Gyakorlás előtt 3 órával már ne tarts kiadós étkezést!
Mobiltelefonod érkezéskor tedd olyan üzemmódba, amiben nem csörög ÉS nem rezeg! ;)

ÓRA RÉSZVÉTEL:
Aktuális egészségügyi problémáról, vagy a gyakorlást bármilyen formában befolyásoló testi-lelki kondíciódról az óra előtt szólj az oktatónak! A terembe ételt és italt ne hozz be, gyakorlás közben ne fogyassz semmit!

RUHÁZAT:
Viselj a mozgást nem akadályozó, kényelmes ruhát!
Alsóruházat: Legalább combközépig érő nadrágot viselj, lehetőség szerint olyat ami a térded szabadon hagyja. Zoknidat tedd le az öltözőben, a matracon mezítláb dolgozz.
Felsőruházat: Rövid ujjú és zárt pólóban vagy atlétában gyakorolj, ami a hasat elfedi.
Ékszerek: Gyűrűt, medált, hajtűt és minden egyéb ékszert vegyél le az öltözőben és zárj be a szekrényedbe!

ESZKÖZÖK HASZNÁLATA:
A jógaeszközöket gyakorlás után a helyükre tedd vissza, szebben, mint ahogy találtad. :)
Ha valamilyen eszköz használatában bizonytalan vagy, kérj segítséget az oktatótól!


Ha bármilyen, a fent leírtaktól eltérő működést tapasztalsz, kérlek, azonnal jelezd az info@jogadarshan.hu emailcímen Bencze Attilánál!

                                 Gyakran ismételt kérdések:

 • Be kell-e jelentkezni a jóga órákra?
  Az órarendben külön megjelöltük azokat a foglalkozásokat, amelyekre telefonos bejeletkezést kérünk. Ezekre kérünk előző nap este 20:00-ig jeletkezz be! A többi foglalkozásra nem kell bejelentkezned. A 2-es szintű, haladó Iyengar jógákon viszont csak azokat tudjuk fogadni, akik okleveles Iyengar Jógaoktatónál gyakoroltak 1-2 évet és az oktató javasolja a 2-es szintű órán való részvételt. Ha ezekre az órákra akarsz jönni érdemes előtte telefonon vagy emailben érdeklődnöd.
 • Teljesen kezdőként becsatlakozhatok-e a jóga órákhoz?
  Igen, a kezdőnek feltüntett órákra illetve ahol kezdő-haladó megjelölést nem találsz. A tanfolyamként indult órák esetében érdeklődj e-mailen vagy telefonon.
 • Milyen ruhában jógázunk? Kell-e cipő a jógázáshoz?
  Kényelmes, könnyű nadrág és póló, fázósoknak esetleg zokni ajánlott. Az Iyengar jógaórákon mezitláb jógázunk, térd fölé érő nadrág és nem túl bő póló javasolt. Cipő egyik foglalkozásra sem kell.
 • Kell-e vinni jógamatracot vagy egyéb eszközt?
  A stúdió jógaeszközökkel teljesen felszerelt (csúszásmentes jógaszőnyeg, takaró, heveder, jógatégla, habszivacs, jógatakaró, hengerpárna stb.) így saját jógaeszközödet, pl. jógamatracodat csak akkor hozd magaddal, ha azon szívesebben gyakorolsz.
 • Egészségpénztárral, üdülési csekkel, bankkártyával fizethetek-e?
  Az Egészségpénztárak felé tudunk számlát kiállítani. Üdülési csekkel és bankkártyával nem tudsz nálunk fizetni.