Második

Elsőre India óriási sokk volt. A párás meleg, a balra tartó közlekedés, a kosz az utcán, a bürokrácia, a bizonytalanság, hogy vajon éppen elfogadják-e az e-vízumról kapott emailt, lesz-e szállás, stb.

Másodikra már nem az. Nem ácsorgok tanácstalanul az út szélén ha a másik oldalra akarok jutni, hanem bemegyek az autók közé. Az útlevelem számát és a következő úticélt vigyorogva írom rá a hatodik lapra is, az pedig szinte szórakoztat, hogy tegnap 1 rúpiáért fénymásoltak egy oldalt ma pedig már kettőért.

Elsőre India olyan volt, mint az első dropback sirsasanaból. Lépés az ismeretlenbe, ami ráadásul a hátam mögött van, így láthatatlan.

Másodikra India olyan, mint a második dropback. Izgalmas, feldob, lelkesít. Minden pillanatban azt várom, mikor használhatom megint az újonnan szerzett képességeimet, mikor irányíthatom a testemet az épp csak felfedezett ideg-pályákon keresztül.

Másodjára menni valahová gyakorlás. Menj másodjára valahová: a matracra, egy pózba, vagy bárhová ahol még csak egyszer jártál.

Jógázz velünk India után!

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Gyakorló órák Bálinttal

Szerda 19:30 – 21:00 – Iyengar jóga 1. szint
Vasárnap 18:30 – 20:00 – Iyengar jóga 1-2. szint

Share This