A női ciklus jógája | Szeptember 17-től hétfőnként 19.30-21.00

Időpont: 2018. szeptember 17., 24., okt. 1., 8., 15., 29!., november 5. és 12., hétfőnként 19.30-21.00
BEMUTATÓ ÓRA: 2018. szeptember 10. hétfő 19.30-21.00 A bemutató óra napijeggyel és meglévő bérlettel is látogatható. Bejelentkezés nem szükséges!
Oktató: Molnár Móni
Létszám: min. 4 fő, max. 10 fő
Részvételi díj: 17 600 Ft / 8 alkalom
Befizetés határideje: szeptember 16. vasárnap éjfél.
A képzés minimum 4 fő regisztrációja esetén lesz megtartva.
HA JÖNNÉL, REGISZTRÁLJ!

KINEK AJÁNLJUK A TANFOLYAMOT?

Neked szól a tanfolyam, ha: 

  • Rendezett a ciklusod, de szeretnéd jobban megérteni és megérezni mi miért történik Benned. 
  • Tested valamilyen tüntet formájában jelez: rendezetlenné vált a ciklusod, erős fájdalom kíséri a menstruációt, PMS tünetei, ciszta, mióma, endometriózis, foganás elmaradása, nőgyógyászati panaszok.

A részvétel nem igényel jógás előképzettséget, csupán nyitottságot Önmagadra.

MI AZ A CIKLUS JÓGA?

Női létünk meghatározó aspektusa a menstruáció ciklikussága, a folyamatos változás ritmikussága. A női test természetéből adódóan együtt áramlik a hold fázisaival, együtt rezeg annak hatásaival. A nő egészsége nagyban függ attól, hogy mennyire ismeri saját ritmusát, és mennyire tud kapcsolódni annak jelzéseihez. Tekints rá máshogy a ciklusodra, ismerd meg hogyan kerülhetsz összhangba nőiségeddel, mi mindent tehetsz azért, hogy ezzel a hullámzással együtt tudj áramolni és meg tudd élni a benne rejlő lehetőségeket és erőt! A tanfolyam során megbeszéljük a női ciklus természetét, annak 6 szakaszát, az egyes szakaszok testi, mentális, érzelmi és energetikai jellemzőit, továbbá a táplálkozással és életvitellel kapcsolatos lehetőségeket a jóga, ajurvéda, valamint saját kreativitásod és intuíciód szemszögéből nézve. Majd igazodva a hold állásához, egy-egy alkalommal a ciklus 1-1 szakaszát éljük meg a jógagyakorlásban: tisztító gyakorlatok, ászana szekvenciák, légzőgyakorlatok, mantrák, mudrák segítségével. A tanfolyam zárásaként megismerkedünk a Holdüdvözlet sorral (Chandra Namaskara), mely önmagában leképezi a hold és ezzel a női minőség körforgását. A csoport kis létszáma lehetőséget biztosít a személyes odafigyelésre, az egyéni változások nyomon követésére, a tapasztalatok megbeszélésére. 

KI AZ OKTATÓ?

Főiskolás koromban találkoztam a jógával, a modern tánc világából kanyarodtam erre az útra Gálik Éva tanárom vezetésével. A táncban megtapasztalt flow élmény, és a légzés áramlásához kapcsolt testtudatos mozgás mind ismerős elemek voltak, mégis egy egészen másfajta tapasztalást jelentett minden jóga gyakorlás. Azonban akkor még nem tudtam, hogy miért. Attól kezdve – hosszabb, rövidebb megszakításokkal – jelen volt a jóga az életemben, kezdetben a hatha jóga majd később a vinyasa flow irányzat. Várandósságaim alatt (2005, 2007) megismerkedtem a kismama jógával is. 2014-ben, egy nagyon intenzív időszak hatására, a multi környezetből kilépve beléptem Indu Arora indiai tanító jógaoktató képzésre, ahol az első mantra zengetése után tudtam, hogy megérkeztem. Az egyéves képzés alatt egy olyan világ tárult fel előttem, ahol a jóga valódi gyökereinek megismerésén túl betekintést kaptam az ayurvéda rendszerébe és a jóga terápiás lehetőségeibe. A terápiás utat folytatva végeztem el a Himalájai Jóga Tradíció vezető tanárainak kétéves női jógaterapeuta képzését. Mezősi Anna és Kornhoffer Tünde által közvetített tiszta tanítások segítettek rálátni saját belső folyamataimra: megérkeztek a válaszok a miértekre. 2016-ban elvégeztem az Anaya gyermekjóga oktató képzést. Jelenleg az Integratív Pszichoterápiás Egyesület képzésén veszek részt, amit Dr. Daubner Béla vezet. Számomra a jóga a tengelyben levés, a középpont, mindig volt, van és lesz.

 

Molnár Móni

hatha jógaoktató, női jógaterapeuta

JELENTKEZÉS  A TANFOLYAMRA

A részvételi díjat fizetheted:

1. Utalással: K&H Bank 10401213-00014858-00000004 Bartsch Gabriella Megjegyzésbe rovatba kérjük írd be a nevedet ill. tanfolyam nevét!

2. Készpénzben a helyszínen: Hétfőtől csütörtökig 17.00-19:30-ig.

3. SZÉP kártyával (OTP v. MKB bank)

A korlátos létszám miatt a helyedet a részvételi díj befizetésével tudod lefoglalni! Kérünk, hogy fizetési határidő előtt rendezd a részvételi díjat!

Lemondási feltételek: Egy héttel a kezdés előtti lemondás esetén a teljes összeg visszajár, egy héten belül a befizetett összeg 50%-a, kezdéstől számított 72 órán belüli lemondás esetén sajnos nem áll módunkban visszatéríteni a részvételi díjat. Egyes esetekben a befizetett összeg egy másik, jövőbeli képzésre felhasználható. Ez minden esetben a stúdió jóváhagyásától függ. Ha a kurzus a szervező vagy a stúdió döntése miatt nem kerül megrendezésre, a teljes, a képzésre befizetett összeget visszafizetjük.

A regisztrációnál megadott adatokat bizalmasan kezeljük: Adatkezelési nyilatkozat Ha kérdésed van, keress bennünket: Email: info@jogadarshan.hu

Share This