+36 20 421 8464 info@jogadarshan.hu

6 alkalmas tematikus női jóga kurzus

Időpont: 2018. május 18 – tól péntek délelőtt 10.00-11.30

Oktató: Molnár Móni

Létszám: max. 18 fő

Részvételi díj: 13 200 Ft / 6 alkalom kurzusbérlet. A kurus meglévő bérlettel és órajeggyel is látogatható. Az órákon a kurzusbérlettel rendelkezők helye biztosított. 

Befizetés határideje: május 17

HA JÖNNÉL, REGISZTRÁLJ!

MI AZ A női JÓGA?

Tematikus női jóga gyakorlás– 6 alkalmas kurzus

A 6 alkalom 6 témát jár körül: biztonság, megnyílás, befogadás, meg- és elengedés, hátárok, központ

A női jóga órák felépítése és dinamikája a női lét különleges igényeihez igazodik: szem előtt tartja a testi és lelki sajátosságokat, különös figyelmet szentel az alhasi területnek és a női szerveknek, így segít kapcsolódni és visszatalálni női minőségünk természetes ritmusához, áramlásához. A nő egészsége nagyban függ attól, hogy mennyire ismeri saját ritmusát, és mennyire tud kapcsolódni annak jelzéseihez.
Az órák a hatha jóga gyakorlataira épülnek, ahol a mozdulat a légzéssel összehangolva történik lehetővé téve az áramlás-élmény megtapasztalását mélyebb szinteken is.

Miben segít a női jóga?
– csökkenti, harmonizálja a menstruációs zavarokat, a menstruáció előtti kellemetlen tüneteket (PMS)
– tonizálja, erősíti a gát és a hüvely területét, valamint a has és a medence izmait
– kiegyensúlyozza a hormonális működést, és jótékonyan hat az idegrendszerre
– segíti a szülés utáni regenerációt testi és lelki szinten egyaránt
– segíti a változókor tüneteinek harmonikus megélését
– a légzés tudatossá tételével megtanítja a stresszoldás különböző módszereit, eszközeit
– elvezet női mivoltunk teljesebb megértéséhez és megéléséhez!

A kurzus nyitott, bármikor lehet csatlakozni, a részvétel nem igényel jógás előképzettséget!

Időpontok: május 18., 25., június 1., 15., 22., 29., péntek 10.00-11.30

Oktató: Molnár Móni

Létszám: max. 18 fő

Részvételi díj: 13 200 Ft / 6 alkalom kurzusbérlet. A kurzus meglévő bérlettel és órajeggyel is látogatható. Az órákon a kurzusbérlettel rendelkezők helye biztosított.

KI AZ OKTATÓ?

Főiskolás koromban találkoztam a jógával, a modern tánc világából kanyarodtam erre az útra Gálik Éva tanárom vezetésével. A táncban megtapasztalt flow élmény, és a légzés áramlásához kapcsolt testtudatos mozgás mind ismerős elemek voltak, mégis egy egészen másfajta tapasztalást jelentett minden jóga gyakorlás. Azonban akkor még nem tudtam, hogy miért. Attól kezdve – hosszabb, rövidebb megszakításokkal – jelen volt a jóga az életemben, kezdetben a hatha jóga majd később a vinyasa flow irányzat. Várandósságaim alatt (2005, 2007) megismerkedtem a kismama jógával is. 2014-ben, egy nagyon intenzív időszak hatására, a multi környezetből kilépve beléptem Indu Arora indiai tanító jógaoktató képzésre, ahol az első mantra zengetése után tudtam, hogy megérkeztem. Az egyéves képzés alatt egy olyan világ tárult fel előttem, ahol a jóga valódi gyökereinek megismerésén túl betekintést kaptam az ayurvéda rendszerébe és a jóga terápiás lehetőségeibe. A terápiás utat folytatva végeztem el a Himalájai Jóga Tradíció vezető tanárainak kétéves női jógaterapeuta képzését. Mezősi Anna és Kornhoffer Tünde által közvetített tiszta tanítások segítettek rálátni saját belső folyamataimra: megérkeztek a válaszok a miértekre. 2016-ban elvégeztem az Anaya gyermekjóga oktató képzést. Jelenleg az Integratív Pszichoterápiás Egyesület képzésén veszek részt, amit Dr. Daubner Béla vezet. Számomra a jóga a tengelyben levés, a középpont, mindig volt, van és lesz.

  Molnár Móni hatha jógaoktató, női jógaterapeuta

JELENTKEZÉS  A KURZUSRA

A részvételi díjat fizetheted:

1. Utalással: K&H Bank 10401213-00014858-00000004 Bartsch Gabriella Megjegyzésbe rovatba kérjük írd be a nevedet ill. tanfolyam nevét!

2. Készpénzben a helyszínen: Hétfőtől csütörtökig 17.00-19:30-ig.

3. SZÉP kártyával (OTP v. MKB bank) A korlátos létszám miatt a helyedet a részvételi díj befizetésével tudod lefoglalni! Kérünk, hogy fizetési határidő előtt rendezd a részvételi díjat!

Lemondási feltételek: Egy héttel a kezdés előtti lemondás esetén a teljes összeg visszajár, egy héten belül a befizetett összeg 50%-a, kezdéstől számított 72 órán belüli lemondás esetén sajnos nem áll módunkban visszatéríteni a részvételi díjat. Egyes esetekben a befizetett összeg egy másik, jövőbeli képzésre felhasználható. Ez minden esetben a stúdió jóváhagyásától függ. Ha a kurzus a szervező vagy a stúdió döntése miatt nem kerül megrendezésre, a teljes, a képzésre befizetett összeget visszafizetjük. A regisztrációnál megadott adatokat bizalmasan kezeljük: Adatkezelési nyilatkozat

Ha kérdésed van, keress bennünket: Email: info@jogadarshan.hu

Share This