Hatha jóga tanfolyam illóolajokkal | Október 1-től hétfőnként 17.30-19.00

Időpont: 2018. október 1. hétfőnként 17.30-19.00
BEMUTATÓ ÓRA: 2018. szeptember 24. hétfő 17.30-19.00 A bemutató óra napijeggyel és meglévő bérlettel is látogatható.
Oktató: Dr. Onozó Emese
Létszám: min. 4 fő, max. 6 fő
Részvételi díj: 13 200 Ft / 6 alkalom
Befizetés határideje: szeptember 23. vasárnap éjfél.
A képzés minimum 4 fő regisztrációja esetén lesz megtartva.
HA JÖNNÉL, REGISZTRÁLJ!

MIT KAPSZ A TANFOLYAMON?

A jóga tudományát egyszer úgy magyarázta nekem a tanítóm, hogy az egy módszer arra, hogy magunkat, mint egy rádiót a forrásra/Istenre/az egységre hangoljuk.
A történetünktől, életkörülményeinktől függő eszközzel, és attól függetlenül, hogy az úton hol tartunk, ezt a hangolódást, a csatorna tisztítását, a kapcsolatteremtést rendszeresen kell végeznünk ahhoz, hogy meggyökerezzen bennünk, szokásunkká váljon. Amikor létrehoztuk a stabil kapcsolatot, a jóga állapotát, akkor megszűnik a szenvedés.

Mikor válsz képessé ennek a megvalósítására?
Itt és most, a jelen pillanatban. Amikor nem léteznek a múlt fájó emlékei és nem bánt a jövő miatti szorongás.

A kezdő jógatanfolyamon elsajátíthatod az élethez való eredményes hozzáállás alapjait, az ászanákon keresztül a rugalmas cselekvést, a jó testtartást és az örömteli mozgást. Ezt kiviheted életedbe és csodálatos lesz a változás.

Az eszközök a tanfolyam során:
* ászana – a helyes mozgás
* pranayama – a helyes légzés
* mantra, aromaterápia – a gondolatok és érzelmek kitisztítása

A jógatréning célja, hogy élvezd a mozgásod, légzésed, gondolkodásod és az életed. Ott kezdheted ahol éppen tartasz! Az, hogy élsz alkalmassá tesz, mert amíg az élet ott van addig a kibontakoztatása leginkább elhatározásunktól függ!

Szeretnéd ezt kifejleszteni magadban?
A tanfolyamot Kádár Zolinak, a tanítómnak ajánlom.

JELENTKEZÉS  A TANFOLYAMRA

A részvételi díjat fizetheted:

1. Utalással: K&H Bank 10401213-00014858-00000004 Bartsch Gabriella Megjegyzésbe rovatba kérjük írd be a nevedet ill. tanfolyam nevét!

2. Készpénzben a helyszínen: Hétfőtől csütörtökig 17.00-19:30-ig.

3. SZÉP kártyával (OTP v. MKB bank)

A korlátos létszám miatt a helyedet a részvételi díj befizetésével tudod lefoglalni! Kérünk, hogy fizetési határidő előtt rendezd a részvételi díjat!

Lemondási feltételek: Egy héttel a kezdés előtti lemondás esetén a teljes összeg visszajár, egy héten belül a befizetett összeg 50%-a, kezdéstől számított 72 órán belüli lemondás esetén sajnos nem áll módunkban visszatéríteni a részvételi díjat. Egyes esetekben a befizetett összeg egy másik, jövőbeli képzésre felhasználható. Ez minden esetben a stúdió jóváhagyásától függ. Ha a kurzus a szervező vagy a stúdió döntése miatt nem kerül megrendezésre, a teljes, a képzésre befizetett összeget visszafizetjük.

A regisztrációnál megadott adatokat bizalmasan kezeljük: Adatkezelési nyilatkozat Ha kérdésed van, keress bennünket: Email: info@jogadarshan.hu

Share This