Kriston Intim Torna® tanfolyam augusztus 31. szeptember 1.

Időpont: 2019. augusztus 31. és szeptember 1. 
Időtartam: 10:00-18.00-ig 60 perces ebédszünettel és kisebb teaszünetekkel
Oktató: Schiller Andrea
Létszám: max. 15 fő
Részvételi díj: 30 000 Ft
Befizetés határideje: augusztus 29. éjfél  (a jelentkezők létszámától függően )

A VÁLTOZÁS ÖRÖM”

A Kriston®-módszer igazolt hatásosságát köszönheti az egyedülálló oktatási módszerének, a különleges mozgásanyagának, és mindannak, ami még a tornán túl része a foglalkozásnak.”

(Kriston Andrea)

MILYEN KONDÍCIÓKON TUD SEGÍTENI A KRISTON INTIM TORNA®?

menstruációs görcsök, rendellenességek ( elhúzódó vérzés, rendszertelen ciklus, rendszertelen peteérés)

– mióma, ciszta, polip, endometriózis,

– orgazmus élvezetére való képesség hiánya

menopauza,

meddőség,

vetélés, abortusz,

szülés (gátmetszés elkerülése),

gyerekágyi szakasz (hüvelyi úton való szülés utáni regenerálódás),

vizelet-, széklet inkontinencia,

hüvelyi gyengeség,

nőgyógyászati, urológiai, proktológiai műtétek,

aranyér, hüvelyi-, szeméremtájéki visszértágulat,

medencefenék izomzat (belső izmok, alsó arc, rejtett izmok, gátizmok),

fogamzás,

megfoganás,

gátvédő vajúdástechnika,

méhszájseb, méhen kívüli terhesség,

hüvelyi sérv,

húgyhólyag-,méh-,végbélsüllyedés-,

hőhullámok, libidóhiány,

éjszakai vizeletvesztés, gyakori ürítési inger, székrekedés, hüvelyszárazság, G-pont, csiklómozgató izom, erogén zónák, szexuális evolúció, férfi szexualitás, női hormonok…

Mi a “KRISTON INTIM TORNA®” (KIT)?

A “KRISTON INTIM TORNA®” (KIT), magyar Módszer, melynek kidolgozója, Kriston Andrea!

Az ’intimtorna’, Kriston Andrea által megalkotott kifejezés, melyet a Módszer k idolgozója a KRISTON névvel kiegészítve alkalmaz 2004 óta!

Az INTIMTORNA® névoltalmát, 2017. márciusában ismét megadta a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatal, miután országos, reprezentatív vizsgálat igazolta, hogy a lakosság nagy része Kriston Andrea nevéhez köti az intimtorna kifejezést.

Mostantól ISMÉT csak Kriston Andreának, és oktatásra jogosult Kriston-tréner tanítványoknak van engedélyük, az INTIMTORNA® (intim torna) név használatára.

Jelenleg az ’intimtorna’ kifejezést, a KRISTON névvel kiegészítve különbözteti meg a Módszer kidolgozója, Kriston Andrea mindazoktól, akik intim tornát oktatnak!

A “KRISTON INTIM TORNA®” Módszer továbbra is egyedi oktatási metódussal rendelkező gáti tréning, amely nem összetévesztendő a gyógytornászok, testnevelők, természetgyógyászok, jógaoktatók által tartott intim tornákkal.

A szakértelem nélkül végzett gáti tréning ártalmas lehet!

A KIT Módszert, KIT tréner segítségével, bármilyen életkorban, könnyedén, biztonságosan tudja bárki elsajátítani – feltéve, hogy működőképes ideg-izom kapcsolattal rendelkezik; 

A KIT Módszerrel kapcsolatos szabályok pontos betartása esetén, minden KIT tréner azonos hatásfokkal tudja végezni tevékenységét, az azonos módszertannak köszönhetően.

A tréninghez, semmilyen testüregbe helyezett eszközt nem alkalmazunk!

A foglalkozásokon hang és képi felvétel NEM KÉSZÜLHET, csak a KIT Módszer kidolgozójának, Kriston Andreának az engedélyével.

Oktatónk, Schiller Andrea a KIT Módszer új elemeit folyamatosan elsajátítja, és a legújabb ismeretekkel rendelkezik a KIT Módszer oktatása kapcsán!

Résztvevők érzései a képzésről

Kiváló volt a KIT, Andi pedig egy szuper oktató. Nagyon jó volt a hangulat és annyi mindent tanultam tőle, sok érdekes és új információt kaptunk. Csak ajánlani tudom, Anyukámat is el akarom majd hozzá küldeni. Szerintem minden nőnek részt kéne venni életében legalább egyszer Kriston Intim Tornán.

Szerettem volna megköszönni a lehetőséget mind a KIT tréningen, mind pedig a gyakorló órán való részvételre. Mérföldkő volt ui. az életemben. A KIT tréning elindított a lelki, fizikai fejlődés útján, általa kezdek rátalálni az utamra, önmagamra. Andi nagy-nagy szeretettel közelítette a témákat, de realitással is.. Remélem, hogy még sokáig meg fogjátok ajándékozni a nőket ennek a tréningnek az örömével!

Schiller Andi KIT-tréningjén nagyon jól éreztem magam. Az oktató nagyon felkészült volt és érezhető volt, hogy a tudását nem csak egyszerűen átadja, hanem hisz is abban. A társaság is nagyon jó volt, úgyhogy már ajánlottam is a kurzust másoknak. 🙂

KI AZ oktató?

Schiller Andrea – Kriston férfi és női Intim Torna® tréner – Esztétikus test-képző – kinetológus – Moderntánc-oktató pedagógus Andi több évtizedes tapasztalatból merít, amit mozdulatművészet, moderntánc oktatásával és gyakorlásával töltött. A Kriston Intim Torna® átadása mellett rendszeresen tanít többek között Pilatest és gyerekeknek művészi tornát. Empátia és szerető figyelem jellemzi Andi óráit; a Kriston Intim Torna® módszerének tanítását személyes ügyének éli meg, folyamatosan képzi magát a módszerben.

Schiller Andrea – női és férfi Kriston Intim Torna® tréner

“Nagyon örülök, hogy részt vettem Schiller Andrea tréningjén. Ennyire lelkes, laza, figyelmes oktatóval mar régen találkoztam. Érezhető volt, mennyire élvezi, amit csinál. A szakmai háttere és tapasztalata szintén meggyőző volt, ezért totálisan hiteles volt számomra.”

“Rengeteget kaptam a tréning során, többet is, mint amit vártam. Elgondolkodtató, és egy életet megváltoztató élményt nyújtott.”

“..Nagyon hasznos volt a KIT kurzus, Andi fantasztikus oktató, hiteles, lelkes, profi! 🙂 Örülök, hogy eljutottam a képzésre. Sokat adott lelkileg, testileg egyaránt! Fogom ajánlani másnak is…:) Minden szépet s jót!”

A részvételi díjat fizetheted:

1. UTALÁSSAL
K&H Bank 10401213-00014858-00000004
Bartsch Gabriella

A ‘Megjegyzés’ rovatba kérjük, írd be a nevedet ill. tanfolyam nevét!

 

2. KÉSZPÉNZBEN A HELYSZÍNEN
Az órarendi órák előtt és után, illetve kedden 17:00-21:00-óráig.

1068. Budapest
Szófia utca 15. fsz. 1.
22-es kapucsengő, bejárat után jobbra a lépcsőn fel, magasföldszint
(Hunyadi téri piac oldalsó bejáratával szemben)

MEGKÖZELÍTÉS – A parkolási környezet miatt nagyon vigyázz, hogy szabályosan parkolj!

3. SZÉP KÉRTYÁVAL
(OTP v. MKB bank SZÉP kártyát fogadunk el)

A korlátos létszám miatt a helyedet a részvételi díj befizetésével tudod lefoglalni! Kérünk, hogy fizetési határidő előtt rendezd a részvételi díjat! A képzés legalább két fő jelentkezése esetén indul el.

Lemondási feltételek:
Egy héttel a kezdés előtti lemondás esetén a teljes összeg visszajár, egy héten belül a befizetett összeg 50%-a, kezdéstől számított 72 órán belüli lemondás esetén sajnos nem áll módunkban visszatéríteni a részvételi díjat. Egyes esetekben a befizetett összeg egy másik, jövőbeli képzésre felhasználható. Ez minden esetben a stúdió jóváhagyásától függ. Ha a kurzus a szervező vagy a stúdió döntése miatt nem kerül megrendezésre, a teljes, a képzésre befizetett összeget visszafizetjük.

Ha valamilyen kérdésed van, keress bennünket:

MOBIL:
Bartsch Gabriella
+36 20 421 8464

EMAIL:
info@jogadarshan.hu

Share This