STRESSZ KEZELÉSE /vol. 4/ Ünnepekre hangolódás- -TEMATIKUS JÓGA GYAKORLÁS | December 14. péntek 18.30-20.30

Időpont: 2018. november 23. péntek 18.30-20.30
Oktató: Molnár Móni
Létszám: minimum 5 fő
Részvételi díj: 3500 Ft
Jelentkezési határidő: 2018. november 22. csütörtök 17:00

MIRE SZÁMÍTHATSZ A GYAKORLÁSON?

A stressz kezelő tematikus jógagyakorlás 4., és idén utolsó alkalma a hangolódásról szól!  Az ünnepekre való lázas készülődésben sokszor pont arról felejtkezünk el, amiről maga az Ünnep szól. Ismerős lehet, hogy bár nem szeretnénk, mégis stresszként éljük meg az év egyik legszebb időszakát! A téli hónap sötétsége, a természet elmúlást tükröző rideg mozdulatlansága arra hív, hogy keressük a fényt, a melegséget, a meghitt, szeretettel teli pillanatokat, a kapcsolódást – Önmagunk belső világában, világával. Ez a foglalkozás arra ad lehetőséget, hogy megállj, és teret adj Önmagadnak, hogy az Ünnepet valóban ünnepként tudd megélni! Erre hangolódunk pénteken a Himalájai Jóga Tradíció tanításai mentén haladva.

Fókuszban ezúttal az óra végi vezetett relaxáció (shitali karana) áll: ászana gyakorlással és légzőgyakorlatokkal felkészítjük a fizikai testet, hogy meg tudjon érkezni a teljes ellazultságba, a mozdulatlanságba. Aztán innét, a durva testi szinttől haladunk a finomtesti szintek felé és kb. 30 perces vezetett relaxációban a légzés és éber figyelem irányításával, együtt áramoltatásával átlélegezzük, megtisztítjuk és feltöltjük energia központjainkat!   

A foglalkozás után finom tea mellett lehetőség van a tapasztalások megosztására és megbeszélésére. 

„Csak egyetlen Valóság van, kettősség, tér, idő és okozatiság nélkül. Mi szeretetnek hívjuk.”

Szvámi Ráma

KI AZ OKTATÓ?

Főiskolás koromban találkoztam a jógával, a modern tánc világából kanyarodtam erre az útra Gálik Éva tanárom vezetésével. A táncban megtapasztalt flow élmény, és a légzés áramlásához kapcsolt testtudatos mozgás mind ismerős elemek voltak, mégis egy egészen másfajta tapasztalást jelentett minden jóga gyakorlás. Azonban akkor még nem tudtam, hogy miért. Attól kezdve – hosszabb, rövidebb megszakításokkal – jelen volt a jóga az életemben, kezdetben a hatha jóga majd később a vinyasa flow irányzat. Várandósságaim alatt (2005, 2007) megismerkedtem a kismama jógával is. 2014-ben, egy nagyon intenzív időszak hatására, a multi környezetből kilépve beléptem Indu Arora indiai tanító jógaoktató képzésre, ahol az első mantra zengetése után tudtam, hogy megérkeztem. Az egyéves képzés alatt egy olyan világ tárult fel előttem, ahol a jóga valódi gyökereinek megismerésén túl betekintést kaptam az ayurvéda rendszerébe és a jóga terápiás lehetőségeibe. A terápiás utat folytatva végeztem el a Himalájai Jóga Tradíció vezető tanárainak kétéves női jógaterapeuta képzését. Mezősi Anna és Kornhoffer Tünde által közvetített tiszta tanítások segítettek rálátni saját belső folyamataimra: megérkeztek a válaszok a miértekre. 2016-ban elvégeztem az Anaya gyermekjóga oktató képzést. Jelenleg az Integratív Pszichoterápiás Egyesület képzésén veszek részt, amit Dr. Daubner Béla vezet. Számomra a jóga a tengelyben levés, a középpont, mindig volt, van és lesz.

 

Molnár Móni

hatha jógaoktató, női jógaterapeuta

A részvételi díjat fizetheted:

1. Utalással: K&H Bank 10401213-00014858-00000004 Bartsch Gabriella Megjegyzésbe rovatba kérjük írd be a nevedet ill. tanfolyam nevét!

2. Készpénzben a helyszínen:
Hétfőtől pénteki az órák előtt és után. Kedden 17:00-20:00-ig is.

3. SZÉP kártyával (OTP v. MKB bank)

A helyedet a részvételi díj befizetésével tudod lefoglalni! Kérünk, hogy fizetési határidő előtt rendezd a részvételi díjat!

Lemondási feltételek:
Egy héttel a kezdés előtti lemondás esetén a teljes összeg visszajár, egy héten belül a befizetett összeg 50%-a, kezdéstől számított 72 órán belüli lemondás esetén sajnos nem áll módunkban visszatéríteni a részvételi díjat. Egyes esetekben a befizetett összeg egy másik, jövőbeli képzésre felhasználható. Ez minden esetben a stúdió jóváhagyásától függ. Ha a kurzus a szervező vagy a stúdió döntése miatt nem kerül megrendezésre, a teljes, a képzésre befizetett összeget visszafizetjük.

A regisztrációnál megadott adatokat bizalmasan kezeljük:
Adatkezelési nyilatkozat
Ha kérdésed van, keress bennünket:
Email: info@jogadarshan.hu

Share This