HanGongfürdő / május 25. szombat 19.00 – 20.30

Időpont: 2019. május 25. szombat 19.00 – 20.30

Oktató: Mahesh Bágyi András

Részvételi díj: adományos – lásd alább

Sziasztok Kedves Létezők!

Sok-sok szeretettel várlak benneteket május 25. én a csodálatos Darshan jógastúdióban, egy hangutazásra, hangfürdőre. Sok néven nevezik azt mikor a hangok gyógyítanak. Nekem most a HanGongfürdő név jutott.

A zene a hívásom, hívatásom. 30 éves koromig semmi közöm nem volt a zenéhez, aztán találkoztam a mesteremmel, és a megébredt kundalíni energia elkezdte formálni a hangom, a lényem. Kaptam tőle egy gitárt, és nemrég megérkezett hozzám a Gong is. Tudom, és érzem, hogy nekik is lelkük van, ők is az állandóan kibontakozó utam részei.

Jópár évvel ezelőtt valaki azt mondta, hogy a zenével gyógyulok, és gyógyítok majd….és úgy látszik ennek most jött el az ideje, hogy formát is kapjon önmagában. Jógaórákhoz aláfestő zeneként már sokat improvizáltam, de ez most valami más.

Mantrákat fogok Nektek énekelni, illetve a Gong lelkében is megmerülhettek majd….a főszerep a téré, az lesz ott amit akkor kíván a létezés, rajtam, rajtunk keresztül. Nektek csak át kell engedni magatokat a térnek, és beengedni…ha pedig úgy van, elengedni, ami már nem szolgál….nem részed…hogy élhesd az egészet.

Ha érzed gyere, utazzunk együtt lényünk magasságaiba, mélységeibe…de mindenképpen szépségeibe.

A lelkem meghajol a lelked előtt alázattal, szeretettel
Mahesh

Felajánlás 2000 Ft, 2500 Ft, 3000 Ft válaszd amelyiket Te érzed majd, ott akkor 🙂 ♥
De az anyagiak ne tartsanak vissza, gyere és tedd bele ami Neked most megy.

A hangterápia lényege abban rejlik, hogy test energiamezejében keletkező zavarok gyógyító rezgésekkel harmonizálhatók. A Hangtálak, Gong, és Handpan-ek harmonikus rezgéseket bocsátanak ki magukból, melyek a szinkronicitás működése miatt áthangolják a sejteket, javítják az anyagcserét és a természetes egészséges működést, a testünkben levő víz felveszi a rezgések által keltett harmonikus formákat. A napjainkban nagy népszerűségnek örvendő Handpan, melyet sokszor egy UFO-hoz szoktak hasonlítani, korunk talán legújabb hangszere, alig 20 éve találta fel egy házaspár Svájcban. Varázslatos, harmonikus hangjai ötvözik a rezgésterápia és a zene tulajdonságait, a sejteken túl tudatunkra, hangulatunkra is jótékony hatással vannak, hangolásuktól függően különbözőképpen hathatnak érzelmeinkre.
Ki az oktató?

A nevem Sára Norbert. Önismerereti felfedező utamat nagyjából 15 kezdtem el. A hangterápiával egy Balaton melletti fesztiválon találkoztam, ahol csatlakoztam is a Szerhang csapatához, később a Magnet házban tartottunk közösen hangfürdőket. Időközben elvégeztem a Rezgésterápia központ Hangtálas oktatását. 2018 – ban végeztem az Integrál Akadémián, jelenleg a Magyar Jóga Akadémia Jógaoktató képzésén fejlesztem tudásomat jóga terén.

Mikorra érkezz?
Érkezz 15 perccel kezdés előtt, hogy legyen alkalmad ráhangolódni a gyakorlásra és letenni mindent, amire már nincs szükséged.
Mennyi a RÉSZVÉTELI DÍJ?
2400 Ft
Sára Norbert hangterapeuta
Share This