Hangterápia tibeti gyógyító hangokkal

Időpont: 2017. november 24. péntek 20.00
Oktató: Máthé Hajnal
Létszám: max. 12 fő (reg.+befizetés sorrendjében)
Részvételi díj: 2400 Ft / alkalom
Befizetés határideje: nov. 21. kedd éjfél
Az óra minimum 5 fő regisztrációja esetén lesz megtartva.
HA JÖNNÉL, REGISZTRÁLJ!

MIT ÉRDEMES TUDNOD A MÓDSZERRŐL?

Hajnal szavaival:

“Évek óta élek és dolgozom a hangtálak varázslatos világában. Mint vaisnava teológus, tanulmányaim során sokat olvastam a Nada Brahman, vagyis a világhang által bekövetkezett teremtésről. Mind a teológiai, mind pedig a tudományos megközelítés ismereteire támaszkodva a betegséget és egészséget egyfajta rezgés, rezonancia jelenségként értelmezhetjük. Minél inkább harmóniában élünk környezetünkkel és embertársainkkal, annál jobban érezzük magunkat, bioritmusaink összhangban vannak.

Manapság a stressz okozta gondok, kétségek miatt könnyen elveszíthetjük rezgő képességünket, így szervezetünk egyensúlyából kibillenve megbetegedhet. A hangrezgések ezért fizikai és érzelmi rezonancia kínálatot jelentenek az emberek számára.

A hangtálakkal való munka során a levegőt, mint a hangrezgések közvetítő közegét használjuk fel, mely a fülön keresztül az agyba jut további feldolgozásra. Az enyhe transz állapot, ami a hangfürdő/hangmasszázs alatt kialakul, lehetővé teszi a hasznos tudatalatti tartalmakhoz való hozzáférést, hogy belső hangunkat meghallva közelebb kerüljünk önmagunk és ez által mások meghallásához is.

A hangterápiás folyamatok ennek a mély, relaxációs állapotnak köszönhetően erősítik az immunrendszert, képesek helyreállítani sejtjeink ideális rezgéstartományát segítve ezzel az önregenerációs folyamatok optimális működését. Támogatják a negatív stressz leküzdését és a gyógyulási folyamatokat mind testi, mind szellemi szinten.”

Ki az oktató?

“Több éve dolgozom Peter Hess hangtálakkal egyéni, illetve csoportos foglalkozások keretében. Budapesten Radnai Zsuzsától, a németországi Peter Hess Akadémia hivatalos képviselőjétől tanultam a Peter Hess módszert, amit azóta is alkalmazok. A hangtálak világa, hatása, és hitelessége annyira magával ragadott, hogy tovább képeztem magam Balla Tibornál, aki a tibeti, és nepáli tálak használatára tanított. A két módszer sok vonatkozásban különbözik, ám a hatás mindkettőnél rendkívüli. Később részt vettem a Peter Hess Akadémia hangfürdő kurzusán, ahol rengeteg gyakorlati tudnivalót sajátítottam el ezzel kapcsolatban.

Mint vaisnava teológus, tanulmányaim során sokat olvastam a Nada Brahman, vagyis a világhang által bekövetkezett teremtésről, de ugyanígy a keresztény kultúrkörben létező Ige, vagyis hang által teremtett világnézet is ide tartozik. Mind a teológiai, mind pedig a tudományos megközelítés ismereteire támaszkodva a betegséget és egészséget egyfajta rezgés, rezonancia jelenségként értelmezhetjük. Minél inkább harmóniában élünk környezetünkkel és embertársainkkal, annál jobban érezzük magunkat, bioritmusaink összhangban vannak.

Második otthonomban, Spanyolországban szintén alkalmazom a hangtálakat, a nemzetközi közegnek köszönhetően számos spanyol, angol, lengyel, norvég barátom és ismerősöm elismerően nyilatkozik a tálak csodálatos hatásáról. Ugyanitt egy angol barátom jóga stúdiójában rendszeresen tartok hangfürdőt a kint töltött idő alatt.

Jelenleg Peter Hess terápiás tálakkal, fen gonggal, és tibeti csakra tálakkal dolgozom az egyéni, és csoportos foglalkozások alkalmával is. A holisztikus szemlélet, és a filozófia számomra elengedhetetlen, ezért vaisnava teológiát tanultam a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolán. Elkötelezett jógagyakorló vagyok, harmadik éve az Iyengar módszer szerint egyéni órákon jógázom, mellette pedig heti kétszer a hatha jógát gyakorolom. Próbálom egyre szélesebb körben megismerni, és alkalmazni a komplementer medicinákat, ezért rendszeresen látogatok különböző kurzusokat, tanfolyamokat, előadásokat.”

Mikorra érkezz?

Érkezz 15 perccel kezdés előtt, hogy legyen alkalmad ráhangolódni a gyakorlásra és letenni mindent, amire már nincs szükséged.

Mennyi a RÉSZVÉTELI DÍJ?

2400 Ft
(előre fizetendő)


A hangterápia csak napijegy vásárlásával látogatható!

A KORLÁTOS LÉTSZÁM MIATT
A HELYEDET CSAK A RÉSZVÉTELI DÍJ BEFIZETÉSÉVEL TUDOD LEFOGLALNI.

Fizetési feltételek:

A részvételi díjat fizetheted:

1. Utalással:
K&H Bank 10401213-00014858-00000004
Bartsch Gabriella
Megjegyzésbe rovatba kérjük írd be a nevedet ill. tanfolyam nevét!

2. Készpénzben a helyszínen:
Hétfőtől csütörtökig 17.00-19:30-ig.

3. SZÉP kártyával

A korlátos létszám miatt a helyedet a részvételi díj befizetésével tudod lefoglalni!
Kérünk, hogy fizetési határidő előtt rendezd a részvételi díjat!

Lemondási feltételek:
Egy héttel a kezdés előtti lemondás esetén a teljes összeg visszajár, egy héten belül a befizetett összeg 50%-a, kezdéstől számított 72 órán belüli lemondás esetén sajnos nem áll módunkban visszatéríteni a részvételi díjat.

Egyes esetekben a befizetett összeg egy másik, jövőbeli képzésre felhasználható. Ez minden esetben a stúdió jóváhagyásától függ. Ha a kurzus a szervező vagy a stúdió döntése miatt nem kerül megrendezésre, a teljes, a képzésre befizetett összeget visszafizetjük.

A regisztrációnál megadott adatokat bizalmasan kezeljük: Adatkezelési nyilatkozat

Ha kérdésed van, keress bennünket:
Telefon: +36 20 421 8464
Email:
b.gabriella@jogadarshan.hu

Máthé Hajnal
hangtál terapeuta

Share This