JÓGA ÉS HANGTERÁPIA / november 17. szombat 18.30 – 20.30

Időpont: 2018. november 17. szombat 18.30 – 20.30

Oktató: Sára Norbert

Létszám: max. 14 fő (regisztráció sorrendjében !)

Részvételi díj: 2400 Ft

Regisztráció határideje: 2018. november 16.

Az óra minimum 5 fő regisztrációja esetén lesz megtartva.

A 2 órás program első harmadában alap yoga gyakorlatokkal fogjuk felkészíteni testünket a rezgések és hangok általi relaxált utazásra. A gyakorlatok egyszerű bemelegítő ászanák lesznek, melyek segítik testünk feszültségeit oldódni. Ezáltal a rezgések is eredményesebben fejtik ki hatásukat sejtjeinkre, energiarendszerünkre a relaxáció során. A foglalkozás első harmada aktív, az utána következő rész pedig relaxált, kényelmes testhelyzetben folyik majd. A programra kényelmes öltözet javasolt.

Megszólaló hangszerek: Handpan (hang drum, különböző hangolásokban), Tibeti hangtál, Kristálytál, Didgeridoo, Gong, Kohsi, Sansula

MIT ÉRDEMES TUDNOD A MÓDSZERRŐL?

A hangterápia lényege abban rejlik, hogy test energiamezejében keletkező zavarok gyógyító rezgésekkel harmonizálhatók. A Hangtálak, Gong, és Handpan-ek harmonikus rezgéseket bocsátanak ki magukból, melyek a szinkronicitás működése miatt áthangolják a sejteket, javítják az anyagcserét és a természetes egészséges működést, a testünkben levő víz felveszi a rezgések által keltett harmonikus formákat. A napjainkban nagy népszerűségnek örvendő Handpan, melyet sokszor egy UFO-hoz szoktak hasonlítani, korunk talán legújabb hangszere, alig 20 éve találta fel egy házaspár Svájcban. Varázslatos, harmonikus hangjai ötvözik a rezgésterápia és a zene tulajdonságait, a sejteken túl tudatunkra, hangulatunkra is jótékony hatással vannak, hangolásuktól függően különbözőképpen hathatnak érzelmeinkre.

Ki az oktató?

A nevem Sára Norbert. Önismerereti felfedező utamat nagyjából 15 kezdtem el. A hangterápiával egy Balaton melletti fesztiválon találkoztam, ahol csatlakoztam is a Szerhang csapatához, később a Magnet házban tartottunk közösen hangfürdőket. Időközben elvégeztem a Rezgésterápia központ Hangtálas oktatását. 2018 – ban végeztem az Integrál Akadémián, jelenleg a Magyar Jóga Akadémia Jógaoktató képzésén fejlesztem tudásomat jóga terén.

Mikorra érkezz?

Érkezz 15 perccel kezdés előtt, hogy legyen alkalmad ráhangolódni a gyakorlásra és letenni mindent, amire már nincs szükséged.

Mennyi a RÉSZVÉTELI DÍJ?

2400 Ft

Sára Norbert hangterapeuta

Share This