+36 20 421 8464 info@jogadarshan.hu

Jógatábor Bartsch Gabival Szentendrén / június 21.–június 24.

Időpont: 2018. június 21.–június 24.

Érkezés, szállás elfoglalása: június 21-én csütörtökön 14:00-17:00 között. Tábor zárás: június 24-én 14:00

Oktató: Bartsch Gabriella

Létszám: 12 fő

Regisztráció határideje: JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ és az ELŐLEG befizetési határideje: Május 7 ( a szabad helyek függvényében)

Részvételi díj: A teljes ár 49.800 Ft / A jelentkezésnél 25.000 Ft előleg rendezése szükséges.

Úgy érzed, ideje lenne feltöltődni és kiszakadni a napi hajtásból? Jelez a tested és zaklatott elméd, hogy legalább néhány napot magaddal kellene foglalkozni, magadért tenni?

Az idei évben is Szentendrén a Pismány-hegy tetején lévő különálló házban tartjuk nyár eleji jógatáborunkat. Friss levegő, csend, jóga, gyönyörű panoráma vár téged is, ha velünk tartasz:)

VÁRHATÓ PROGRAMOK: • ászana, pranajáma, jóga nidra, meditáció gyakorlás

• kültéri medence és szauna használat 🙂

• 50 perces választható masszázs: talpmasszázs, teljes testmasszázs, hátmasszázs és köpölyözés közül

• fakultatív program: kirándulás a Vörös-kőre A tábor egy csodálatos környezetű és panorámájú különálló házban lesz, teljes ellátással, 2 ágyas franciaágyas szobákban.

IDŐPONT: 2018 június 21-24. Érkezés, szállás elfoglalása: június 21-én csütörtökön 14:00-17:00 között.

Tábor zárás: június 24-én 14:00

Létszám: 12 fő

OKTATÓ: Bartsch Gabriella Okleveles Iyengar Jógaoktató

MASSZÁZS: Lép Ibolya és Szántó Zsuzsanna

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK: Részvételhez minimum féléves Iyengar jóga tapasztalat szükséges.

JELENTKEZÉS/RÉSZVÉTELI DÍJ: A teljes ár 49.800 Ft A jelentkezésnél 25.000 Ft előleg rendezése szükséges.

Ki az oktató?
 BARTSCH GABRIELLA
Ha a jóga a te utad is, akkor nem fogod elfelejteni a találkozást vele. Ez nekem az ezredfordulón adatott meg, amikor sajgó háttal, kikopott térdízülettel, zaklatott lélekkel, 15 éves sportmúltat magam mögött hagyva valami mást kerestem. A jóga hatását már néhány alkalom után éreztem: a fájdalmas, összerándult izmok elernyedését, egy felszabadult, könnyed testet, egy újra mozgó, problémamentes térdízületet kaptam a gyakorlással cserébe. Lelki békét, ami segített felvállalni önmagamat és a saját utamra lépni. Jógamúltam több nagy iskolán át formált a mai napig. Swámi Nirandzsanánda Szaraszvatival (Bihar Scool of Yoga – Satyananda Yoga) való személyes találkozásom és mantrabeavatásom, később pedig az indiai utazásom meghatározó élmény maradt. 2004 óta tanítom folyamatosan a jógát. 2005-ben találkoztam az Iyengar jógával, ami döntően megváltoztatta gyakorlásomat és oktatásomat, egyre elkötelezettebbé téve a metódus felé. 2007. októberében megnyitottam a Darshan Jógastúdiót, hogy az Iyengar jóga tanítása számára egy méltó helyszínt hozzak létre. Azóta is folyamatosan tanítok, és képzem magam a jóga mélyebb értelmét kutatva.

BARTSCH GABRIELLA

Intermediate Junior II. okleveles Iyengar jóga oktató
Share This