+36 20 421 8464 info@jogadarshan.hu

ÚJ ÓRARENDI ÓRA – TEMATIKUS IYENGAR JÓGA PÉNTEKENKÉNT 18:15-TŐL

Időpont: 2018. május 25., június 1., június 15. péntek 18:15-től 20:00-ig

Oktató: Fenyvesi Judit és Bartsch Gabriella

Részvételi díj: 2400 Ft / órajegy

Az órák nyitottak mindenki előtt, akinek van már egy kis tapasztalata az Iyengar gyakorlásban. Az új óra 90 perces bérlettel és órajeggyel is látogatható!

Péntekenként ÚJ ÓRÁT indítunk május 25-től. Az órákon minden alkalommal különböző témák mentén gyakorlunk az Iyengar metóduson belül. A specifikus órákon jobban átlátod majd a gyakorláson belüli összefüggéseket és hasznodra lesz a saját gyakorlásodban is. Az órák 18:15-től 20:00-ig tartanak, így negyed órát ajándékba adunk, hogy a témákban jobban el tudjunk mélyedni és lehetőség legyen kérdezni. Az órák nyitottak mindenki előtt, akinek van már egy kis tapasztalata az Iyengar gyakorlásban. Az új óra 90 perces bérlettel és órajeggyel is látogatható.

Csípőnyitás Iyengar módra

Időpont: 2018. május 25. 18:15-20:00

Oktató: Fenyvesi Judit, Introductory II. okleveles Iyengar jógaoktató

A csípő merevsége a fizikai mozgást beszűkíti, lerövidíti a lépést, ami idős korban akár csoszogóvá is válhat. Az alhasi szervek szűkösségét és egészségtelen működését is magával hozza a merev csípő.

Amint megnyílik a csípőízület, a járásunk felszabadulttá válik, az alhasi szervek energiaáramlása kiegyenlítettebb lesz, működésük helyreáll. A nemi szervek megbetegedéseinél is nagyon fontos a csípő és az alhas nyitása, energiaáramlásának helyreállítása. Nőknél a menstruációs problémák javulnak, az görcsök csökkennek, az elhúzódó vérzés lerövidül, csak hogy néhány jótékony hatást említsük. A férfiak alhasi vérkeringésére is jótékonyan hat a csípő ízület és az alhasi terület lazítása így pl. prosztata, termékenységi problémák, aranyér, emésztési problémák esetén.

Menstruáció alatti gyakorlás

Időpont: 2018. június 01. 18:15-20:00
Oktató: Bartsch Gabriella, Intermediate Junior II. okleveles Iyengar jógaoktató
Hogyan gyakoroljak a nehéz napokban?
Milyen ászanákat ajánlott gyakorolni és melyeket kell kerülni?
Meg tudom-e figyelni, hogy mit kíván a testem?
Mit tegyek, ha görcsöl a hasam, ha energiátlan vagyok?
Hogyan használjam az eszközös támogatásokat a pózokhoz?
A gyakorlást egy kis elmélettel is kiegészítjük. Az otthoni gyakorláshoz ászanasort kapsz. Otthoni eszközigény: jógaszőnyeg, hengerpárna, heveder.

Dinamikus energizáló gyakorlás

Időpont: 2018. június 15. 18:15-20:00
Oktató: Fenyvesi Judit, Introductory II. okleveles Iyengar jógaoktató

Az Iyengar jógában a hosszú kitartásos gyakorláshoz szoktunk, de ez nem jelenti azt, hogy a dinamikus végrehajtás távol áll tőlünk.
Mindazt, amit eddig megtanultunk az egyes pózokról belevisszük természetesen a gyakorlásunkba. Az egymásra és egymásból építkező ászanák és visszatérő ászanakörök egyre mélyebbre viszik a gyakorlást, rugalmasságot hoznak létre a testben, és észrevétlenül felélesztik a motivációs erőt az elmében.

Mennyi a RÉSZVÉTELI DÍJ?

2400 Ft vagy használhatod a bérletedet

Az órák nyitottak mindenki előtt, akinek van már egy kis tapasztalata az Iyengar gyakorlásban. Az új óra 90 perces bérlettel és órajeggyel is látogatható!

Gyere, ha érdekelnek a témák, vagy ha a munkaheted levezetéseként gyakorolnál egy jót, hogy könnyebb legyen ráhangolódni a hétvégi pihenésre!

A várható témák a nyár közelségére való tekintettel érintik majd az otthoni és nyaralás alatti gyakorlást, a forró nyári napok elviseléséhez pedig hűsítő gyakorlással is készülünk.

Share This