Darshan Logo head7

Filozófiánk

Hiszünk abban, hogy a jóga gyakorlása nem csupán átalakítja a testet, hanem megváltoztatja az életet. A jóga többről szól mint a fizikai gyakorlatok, megtanítja hogyan fedezd fel önmagadat és a belső világodat. A jóga egy utazás ami az elmédtől a szívedig visz téged, a kevesebb gondolattól a több érzésig. Az élet szeretetéről és a lehetőségeid kihasználásáról szól. A jóga a test és az elme feletti kontroll megtanulásának folyamata.

A jóga egy út melyen megtanulod a tested egészségesen tartani, csapongó elmédet ellenőrzés alá vonni. A jóga gyakorlásával a szíved megnyílik, békét és megelégedettséget érezhetsz, ami kiegyensúlyozottá tesz.

Darshan Promo Marika

A jóga  sokak életét megváltoztatta  már és megvan az ereje, hogy a tiédet is megváltoztassa.

Azért hoztuk létre a jógastúdiónkat, hogy megosszuk ennek az 5000 éves tudásnak az átformáló hatását. Az ősi jógikus filozófia tanítása szerint a test, a lélek és a szellem egyenrangú részei a mindenségnek, és a hatha jóga célja az, hogy a teljességbe vigyen vissza bennünket.

Öt részre osztottuk alapelveinket. A keleti jógatanításokat - Patandzsali Jóga Szutráiból merítve - ötvöztük a nyugati tudományos módszerekkel. Ezek az elvek megalapozzák a jóga gyakorlását és aktualizálják ezt az ősi filozófiát a mai  modern környezetünkbe.

Mindennapjaidban alkalmazva ezt a megközelítést, megérezheted a jógától kapott  többlet energiát és életerőt; az elme kiegyensúlyozottságát és a belső nyugalmat.

A jóga, és amit nyújtani tud nekünk

Rengeteg pozitív hatása van a jógának: ellazít, felfrissít, nyugalommal áraszt el, elősegíti tested egyensúlyát, valamint rugalmasak is leszel tőle. Ha jógázás mellett döntesz, bölcsebben tudsz majd hozzáállni az élethez, mentálisan is egészséges maradsz, sőt, még súlyodatt is tudod csökkenteni.

A jóga nem egy kuruzslók által népszerűsített álcsodaszer, - pedig annyi pozitív hatást leírtunk, hogy tényleg ezt lehet hinni - hanem egy ősi módszer a harmónia megszerzéséhez és megtartásához, az elménk hullámzásainak elcsendesítéséhez.

A jógázás során megtanulhatsz egy olyan módszert a hozzáállásod és a nézőpontod megváltoztatására, amivel megközelítheted a lelki békét. Nem csak jobban fogod magad érezni, de a világot is szebbnek látod majd, és nem fog tudni olyan könnyen legyűrni a hétköznapok monotonitása és szürkesége.

Jogadarshan .hu 2.16mar