Darshan Logo head10

Rólunk mondták

"Szeretem a helyet, nyugalmas, tökéletes a kikapcsolódásra, áthangolódásra, koncentrálni. Otthonos, nem hivalkodó, de minden, a termektől elkezdve az eszközökig rendben van. Fontos volt számomra az is, hogy amellett, hogy nincs 'fitneszterem' hangulata, a másik végletbe sem esik át, hogy erőltetetten indiai bazár legyen.
Az erőmerítő jógákért különösen hálás vagyok Sütő Máriának, elképesztő figyelemmel és türelemmel tökéletesíti mindenkinek a mozdulatait. Már az első óra után maradandóan változtatott a jógához, a helyes testtartáshoz, és a precíz mozdulatok lelki kihatásaihoz való hozzáállása az enyémen hiszen megtapasztaltam, milyen minőségbeli különbség van aközött, hogy nagyjából követem a feladatot, vagy a képességeimhez mérten a lehető legszabályosabban és legnagyobb fegyelmezettséggel/figyelemmel végzem."

"Nagyon szeretem a stúdió hangulatát, és az az érzésem, hogy komoly szempontok alapján van megválogatva, ki tart itt órát. Eddig csupa szimpatikus oktatóval találkoztam, akik nagyon jó órákat tartottak. Közülük többeknél láttam olyan spirituális mélységet is, amit nem minden jógaoktatónál lehet megtalálni.
...Nekem fontos, hogy az órákon valamennyire megmutatkozzon a jóga spirituális oldala. Ez Gabi és Nóri óráin is megvan, mégis elfogadható azoknak is, akiket nem kifejezetten a spiritualitás érdekel. Így az emberek szinte észrevétlenül ismerkedhetnek meg ezzel az oldallal is, nyithatnak önmaguk megismerése felé. Emellett az is fontos, hogy tudjam, a testem jó kezekben van, az órán vigyáznak rá, az oktató ilyen szempontból is felkészült. Ezt tapasztaltam Nálatok minden oktatónál, akinél eddig voltam. Fontos a Mesterek tisztelete is, erre is láttam jó példákat." Faragó Ági

"Nagyon elégedett voltam, az oktatók a kezdőkre (mint amilyen én is vagyok) is megfelelő hangsúlyt fektetve, az alapoktól mondták el/mutatták be az ászanákat és a kapcsolódó elméleti tudnivalókat, ezért nem éreztem azt, hogy "kilógok a sorból", annak ellenére, hogy előtte nem vettem részt jóga órán. Minden alkalom után kellemes lelki és testi feltöltődést éreztem, sikerült kiszakadni a mindennapi rutinból és átadni magam egy más hangulatnak. Mindenkinek ajánlom aki még nem próbálta ki a jóga valamely ágát, spirituálisan és fizikailag is frissítő élmény."Elbliger Bálint

"Mit tapasztaltál nálunk?" kérdésre kaptuk ez a választ:
"Személyre szabott instrukciók által saját tempóban való fejlődést, jól felépített órákat, igényes, megértést és tudatosságot segítő magyarázatokat .A jóga az itteni tanároknak életmód, nem csak testgyakorlat, vagy versenysport; sokkal konkrétabb testtudatot tanulok."

"Négy tanárnál voltam. Valamennyi karaktere, szakmai rátermettsége megérintett. Sokat fejlődtem testi-lelki szinten 2 hét alatt. Stresszoldásom is nagyban javult:) " Cseh Györgyi

9 éve óta hűséges gyakorlónk Radvánszky Kati véleménye arról, hogy miért nálunk gyakorol.:
"A kiválóan képzett és hozzáértő oktató miatt, akiben 100 %-ig megbízom. Biztonságban érzem magam gyakorlás közben. Nagyon szemléletesen tudja bemutatni a gyakorlatokat, de ennél is fontosabb, hogy segíteni tud azok helyes végrehajtásában. Akár egy kis igazítással, akár eszköz-használatával.
Itt ismertem meg az Iyengar jógát, s ma már nem is szívesen gyakorlok másképp vagy máshol. Kellemes környezet, remek oktatók, megfizethető óradíj."