Darshan Logo head10

Diósiné Aradi Zita és Diósi Szilárd

Pránagyógyítók, tanfolyam vezetők

A múltból (a prána gyógyítás előtti időkből) csupán annyit tartunk fontosnak, hogy olyan témákban képeztük magunkat, amelyek a fejlődésünket szolgálták. Ahhoz járultak hozzá, hogy a prána gyógyítással és Choa Kok Sui Mester tanításaival való találkozáskor felismerjük: ez a számunkra (és reményeink szerint még sokak számára) a legtökéletesebb út az egészséghez és spirituális fejlődéshez.

Nem olyan régen, 2006-ban találkoztunk a "Choa Kok Sui Mester féle prána gyógyítás"-al. A Mester tanításai, akkori tanárunk Budai Mónika egyéniségével együtt olyan hatást gyakoroltak ránk, amely kétségtelenné tette, hogy ez az általunk keresett út. Még abban az évben elsajátítottuk a Prána Energia Gyógyítás 1., 2., és 3. szintjét. Majd később a 4. szintet (kristály prána gyógyítás), az Arhatikus Jógát, és a Kriyashakti tudományát…

2007. őszétől kaptuk meg a licenc engedélyünkkel azt a lehetőséget, hogy Choa Kok Sui Mester Prána Energia gyógyítás 1. szintjét oktathatjuk.

2009-től már a Superbrain Yoga (Jóga az agyteljesítmény növelésére) elnevezésű tanfolyam hivatalos oktatói is vagyunk.

Munkánkat Charlotte Anderson Choachuy a Mester feleségének vezetésével, valamint Elke és Dr. Attila Pocza Magyarország vezető prána oktatói felügyelete mellett végezzük, akik haladó prána tanfolyamok tanárai is egyben. Az Ő hatalmas tudásuk és szeretetük felbecsülhetetlen értékű ismeretekhez és tapasztalatokhoz segít minket. Ezúton is hálásan köszönjük nekik!

A Mester víziója az volt, hogy minden családban legyen egy prána gyógyító…
Hogy a prána gyógyítás hozzájáruljon az emberiség szenvedéseinek enyhítéséhez…
A Mi törekvésünk azonos Choa Kok Sui Mester törekvésével, segítjük Őt célkitűzéseinek elérésében. Munkánk közben érezzük az Ő erejét, szeretetét, biztatását, és ez hatalmas erőt ad számunkra.

Azok a kedves emberek, akiknek van szerencsénk átadni a Mester tanításait tudniuk kell, hogy: Ők Choa Kok Sui Mester tanítványai! Mi csupán az eszközök vagyunk, amelyen keresztül az Ő nagyszerű tanításai megnyilvánulhatnak.

Tiszta szívből köszönjük, hogy ennek a részesei lehetünk!

Atma Master Choa Kok Sui Namaste!