Darshan Logo head7

Máthé Hajnal

Máthé Hajnal

Ezzel az ismertetővel az eddigi munkám során általam tanultakat és tapasztaltakat szeretném megosztani. Több mint másfél éve dolgozom Peter Hess hangtálakkal egyéni, illetve csoportos foglalkozások keretében. Budapesten Radnai Zsuzsától, a németországi Peter Hess Akadémia hivatalos képviselőjétől tanultam a Peter Hess módszert, amit azóta is alkalmazok. A hangtálak világa, hatása, és hitelessége annyira magával ragadott, hogy tovább képeztem magam Balla Tibornál, aki a tibeti, és nepáli tálak használatára tanított. A két módszer sok vonatkozásban különbözik, ám a hatás mindkettőnél rendkívüli. Később részt vettem a Peter Hess Akadémia hangfürdő kurzusán, ahol rengeteg gyakorlati tudnivalót sajátítottam el ezzel kapcsolatban.

Második otthonomban, Spanyolországban szintén alkalmazom a hangtálakat, a nemzetközi közegnek köszönhetően számos spanyol, angol, lengyel, norvég barátom és ismerősöm elismerően nyilatkozik a tálak csodálatos hatásáról. Ugyanitt egy angol barátom jóga stúdiójában rendszeresen tartok hangfürdőt a kint töltött idő alatt.

Jelenleg Peter Hess terápiás tálakkal, fen gonggal, és tibeti csakra tálakkal dolgozom az egyéni, és csoportos foglalkozások alkalmával is. A holisztikus szemlélet, és a filozófia számomra elengedhetetlen, ezért vaisnava teológiát tanultam a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolán. Elkötelezett jógagyakorló vagyok, harmadik éve az Iyengar módszer szerint egyéni órákon jógázom, mellette pedig heti kétszer a hatha jógát gyakorolom. Próbálom egyre szélesebb körben megismerni, és alkalmazni a komplementer medicinákat, ezért rendszeresen látogatok különböző kurzusokat, tanfolyamokat, előadásokat.

2014. március-június: Peter Hess Akadémia

2014. május-június: Clear Nature Kft. Ayurveda komplex masszázs

2014. november-december: Balla Hangterápia

2015. január: Young Living Raindrop technic

2015. február: Peter Hess hangfürdő továbbképzés 

2015. június: R.A.I. Reiki Grad 1. Dr. Gubacsi Attila

 

Folyamatban lévő képzések:

Access Bar

Zendoin japán tartásjavító és gerincterápiás jógaoktató Horváth Ádám

 

Máthé Hajnal 0670/421-9118, mathe.haynal@gmail.com

https://www.facebook.com/hajnal.mathe