Introduction in English:
A search for inner serenity led me to yoga: my daily practice helps me refine and moderate my thoughts and days. This inner equilibrium is not a sleepy, passive state, however, but a result of opposing energies that create a certain dynamic, alertness and energy. As I have a tendency to push myself too hard, the serenity I can realize through my practice literally helps me survive.
While establishing a physical structure, yoga integrates the refinement of the consciousness, and shapes the whole person, using a methodical approach that still amazes me each day.

The method of the legendary Yoga Guru, B. K. S. Iyengar is an exceptionally pragmatic and structured one. As a practicioner I can always see where I am and the way towards progress is also clear. Another upside is that there is truly no age restriction in yoga, the study goes on through my whole life, not even injury or old age prevents me from evolving in my practice.

Meet me at my Early Bird Yoga

Bemutatkozás:

A belső egyensúly keresése vezetett a jóga felé. A jóga gyakorlása segít finomítani, moderálni a gondolataimat, napjaimat. Ez az egyensúly nem egyfajta álmos, passzív állapot; egymásnak feszülő energiák eredménye, olyan dinamika, ami éberséget hoz, energiával tölt fel. Könnyen túlhajtom magam, ezért az a belső csendesség, amit a gyakorlás segít létrehozni és megtartani, szó szerint az életet jelenti nekem.

A jóga a fizikai, testi struktúra kialakítása közben integráltan finomítja a tudatot, formálja magát az embert, egy olyan módszeres megközelítéssel, amire minden egyes nap rácsodálkozom.

A legendás B. K. S. Iyengar mester metódusa rendkívül kézzel fogható, gyakorlatias és struktúrált rendszer. Mindig látom, merre tartok, mire van szükségem a továbblépéshez. Az is fontos számomra, hogy a jógában nincs életkori korlátozás: valóban élethosszig tudok fejlődni, nem tart vissza esetleges sérülés vagy akár az előrehaladott kor sem.