2007 óta tanítom a Kriston Andrea által kidolgozott magyar módszert, melynek segítségével tudatosan óvhatjuk a hasi szerveinket, jó formába hozhatjuk a záróizmainkat és felturbózhatjuk a nemi hormonjaink termelődését a megfoganás, valamint az élénk, örömteli szexuális élet elősegítésére. A Kriston Intim Torna nőket, férfiakat, gyermekeket segít ahhoz, hogy az emésztő-, kiválasztó-, és szexuális szerveik jobban funkcionáljanak. A Módszer mozgásos elmeivel minden egészségre vágyó felnőtt karban tudja magát tartani, illetve önrehabilitációt elősegítve megszabadulhat az izomgyengeségből származó vizeletvesztéstől (93%-ban megszűntetjük), a hüvelygyengeségtől, aranyértől, méh-, hólyag-, végbélsüllyedéstől. A férfiak látványos potencia-növekedést, magömlést irányító kontrollt érhetnek el. A KIT a könnyed szülés alapját jelentheti!

A módszer jelentős pszichés hatást hoz létre, ezzel elősegítve nőknél a mióma, a ciszta, az endometriózis, a menstruációs rendellenesség, a PCOS, a megfoganási nehézség, férfiaknál pedig a prosztata bántalmak megszűnését.

Minden egészségre vágyó egyén napi 5-10 percet szánjon a KIT-re, hogy jó formában tudja tartani magát „lent is!

Trénerként rendelkezem a Módszer oktatásával kapcsolatos legújabb ismeretekkel. 2014-ben sikeres vizsgamegújítást tettem a Módszer kidolgozójánál.

Végzettségeim:

2006-2007: Kriston férfi és női Intim Torna® tréner (KIT) – 140 órás tanfolyam, a nemzetközileg ismert és alkalmazott módszer kidolgozója, Kriston Andrea szervezésében.

2005: Okleveles labdás Pilates oktató – Body and Soul Wellness and Pilates Academy (amerikai székhelyű, nemzetközileg elfogadott szakemberképzés)

2004-2005: Okleveles Pilates oktató – Body and Soul Personal Training and Fitness System (Amerikai Fitnesz Szövetség akkreditált tananyaga)

1997-1999: Esztétikus test-képző – kinetológus – posztgraduális képzés, a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem és a Magyar Mozdulatkultúra Egyesület közös stúdiuma (akvi szám: 9/1999)

1992-1994: Moderntánc-oktató pedagógus – Magyar Művelődési Intézet képzése (bizonyítvány szám: 2708)

Szakmai életutam, tapasztalatom:

1978-1994 – Művészi torna, ritmikus sportgimnasztika

Háromévesen kezdtem művészi tornázni. Mesterem E. Kovács Éva a XX. század egyik jelentős magyar mozdulatművésze (Dienes Valéria, majd Berczik Sára iskolájának egykori növendéke, a magyar művészitorna-versenysportág – ma ritmikus gimnasztika – egyik megalkotója). Módom volt még tanulni Berczik Sára mesternőtől is, és versenyzőként edzőm volt Patocska Mária.

1994-2003 – E. Kovács Éva mozdulatművészeti iskolája

Az 1945-ben alapított iskolában kezdetben óvodásokat és kisiskolásokat tanítottam a művészi torna alapjaira, később haladó középiskolás és felnőtt csoportjaim is voltak.

Az iskola 2003-tól 2008 decemberéig E. Kovács Éva és Schiller Andrea Mozdulatstúdió néven működött, amelynek az utolsó években a tanítás mellett szakmai és módszertani vezetője is voltam. A művészi torna mellett ekkor már Pilatest, modern táncot, gerinckímélő, regeneráló, erősítő tornát és Kriston Intim Tornát® is tanítottam.

2009-2010 – a Krisztina Wellness Centrumban is a fent felsoroltak szerint tartottam tréningeket.