Rendszerszervezőből – 22 éve személyiségfejlesztő tréner. 2008-tól saját tréningsorozatom lett a védjegyem: ERŐmerítő® foglalkozásokat tartok. 2005-től jógagyakorló, hamarosan jógatanár, majd Iyengar oktató lettem. (2014-ben elértem a Junior3-as szintet.)

Emellett a Shiatsu (japán holisztikus masszázs) a hobbim, kedvenc elfoglaltságom még. Újabban a Mátrix is tevékenységeim közé lépett, különös hatékonyságával, eredményeivel. Grafikus rajzolással is foglalkozom.

Számomra az EMBER – az egyedi, az utolérhetetlen, a csoda van fókuszban. Miközben minden tevékenységemben magam fejlődök és megköszönöm a lehetőséget, hogy tanulhatok, magamról, másról, léphetek előre.

Fontos a szemlélet, hogy bízni tudjak magamban és ezt tanítani is tudjam. Fontos, hogy a számtalan eszköz, amit ismerek, a legjobbkor legyen segítőtársam. És fontos, hogy a jóga és az általa nyerhető tapasztalás és gyakorlat, finom megfigyelés hogyan lendít előre – mindannyiunkat.

Teszem mindezt a jóga pontosságával, a magam megfigyelői alaposságával, komplex szemléletemmel. Így érkezünk meg belülre, önmagunkhoz, s támogatjuk, finomítjuk, erősítjük létünket, igazi valónkat.

Ha mindezeket megmutathatom, együtt élhetjük át, már jót és sokat tettünk. Köszönöm, ha kíváncsi vagy, adod magad ehhez a folyamathoz, alkalmat teremtesz a személyes – önmagad – megismeréséhez!

Ha életedben új erőt, energiát akarsz érezni, tarts velem az ERŐmerítő® jógaóráimon!