Jógával az egészséges gerincért – Kezdő Iyengar jóga tanfolyam | Október 11-től csütörtökönként 17.30

Időpont: 2018. november 29-től csütörtökönként 17.30
Oktató: Bartsch Gabriella
Létszám: min. 6 fő, max. 16 fő
Részvételi díj: 13 200 Ft / 6 alkalom
Befizetés határideje: november 28. szerda éjfél
A tanfolyam minimum 6 fő regisztrációja esetén indul.
REGISZTRÁLJ A TANFOLYAMRA!

KINEK AJÁNLJUK A TANFOLYAMOT?

  • Teljesen kezdőknek, akik most ismerkednek a jógával és a biztonságos ászana gyakorlás alapjaival szeretnének megismerkedni egy gyakorlatias és struktúrált módszertan szerint.
  • Kihagyás után újrakezdőknek, akik fokozatosan szeretnének visszarázódni a rendszeres gyakorlásba és meg akarják erősíteni az alapokat az ászana gyakorlásukban.
  • Akiknek már van jógás tapasztalatuk, de korábbi tanulmányaik során az ászana gyakorlás kevésbé volt előtérben, és most meg akarják azt alapozni.
  • Testtartásodat javítani szeretnéd, fáj a hátad, előre esik a nyakad, sokat ülsz a számítógép előtt, amitől befeszülnek izmaid.

MI AZ IYENGAR JÓGA?

Az Iyengar metódus precizitásáról, gyakorlatias szemléletéről és a struktúrált felépítésről ismerhető fel. Fokozatosan megtanulod alapvető testtartások biztonságos kivitelezését.

Miben különleges az Iyengar jóga?

Az Iyengar jóga a hatha jógához tartozik, sajátossága a segédeszközök – fatégla, blokk, heveder, szék, hengerpárna, fali kötél – használata, melyek számodra is biztonságosan végrehajthatóvá teszi a pózokat.

Órák menete:

Ezeken a tanfolyami órákon az álló pózokkal alapozzuk meg a gyakorlást: ezek a testtartások segítenek a talpaidtól a fejtetődig stabil struktúrát létrehozni és fenntartani. Az álló pózok felfrissítik a napi munka során elfáradt testedet, segítik a gerincet támogató izomcsoportok ruganyossá és erőssé válását.
Az órákon fokozatosan vezetjük be az egyszerűbb ülő pózokat és gerinccsavarásokat majd az előrehajlásokat és végül az első fejjel lefelé pózokat. Minden foglalkozást elcsendesedéssel zárunk.

HOGYAN TOVÁBB A KÉPZÉS UTÁN?

Az alapok elsajátítása után el tudsz kezdeni járni 1. szintű gyakorló órákra, ahol Veled azonos szintű gyakorlókkal együtt tudod elmélyíteni a tanultakat. Ezeknek az óráknak a célja, hogy az alapozó tanfolyam után eljuss a következő lépcsőfokig: az 1-2. szintű, általános gyakorló órákra.

JELENTKEZÉS  A TANFOLYAMRA

A részvételi díjat fizetheted:

1. Utalással:
K&H Bank 10401213-00014858-00000004
Bartsch Gabriella
Megjegyzésbe rovatba kérjük írd be a nevedet ill. tanfolyam nevét!

2. Készpénzben a helyszínen:
Hétfőtől csütörtökig 17.00-19:30-ig.

3. SZÉP kártyával (OTP v. MKB bank)

A korlátos létszám miatt a helyedet a részvételi díj befizetésével tudod lefoglalni! Kérünk, hogy fizetési határidő előtt rendezd a részvételi díjat!

Lemondási feltételek:
Egy héttel a kezdés előtti lemondás esetén a teljes összeg visszajár, egy héten belül a befizetett összeg 50%-a, kezdéstől számított 72 órán belüli lemondás esetén sajnos nem áll módunkban visszatéríteni a részvételi díjat.

Egyes esetekben a befizetett összeg egy másik, jövőbeli képzésre felhasználható. Ez minden esetben a stúdió jóváhagyásától függ. Ha a kurzus a szervező vagy a stúdió döntése miatt nem kerül megrendezésre, a teljes, a képzésre befizetett összeget visszafizetjük.

A regisztrációnál megadott adatokat bizalmasan kezeljük: Adatkezelési nyilatkozat

Ha kérdésed van, keress bennünket:
Telefon:
+36 (20) 421 8464
Email:
b.gabriella@jogadarshan.hu

Share This