Jógával az egészséges gerincért – Kiscsoportos kezdő Iyengar jóga tanfolyam | július 11-től csütörtökönként 19.30-tól

Időpont: 2019. július 11. – augusztus 1. csütörtökönként 19:30
Oktató: Garai Vali
Részvételi díj:  9000 Ft / 4 alkalom
Befizetés határideje: 2019. július 10. szerda ( a szabad helyek függvényében )
Létszám: min. 3. max. 5 fő

NEKED IS AJÁNLJUK EZT A TANFOLYAMOT,

  • Ha teljesen kezdő vagy és szeretnél megismerkedni a jógával és a biztonságos ászana gyakorlás alapjaival egy gyakorlatias és struktúrált módszertan szerint
  • Ha kihagytál, de most újrakezdenéd és fokozatosan szeretnél visszatérni a rendszeres gyakorlásba és megerősíteni az alapokat az ászana gyakorlásodban.
  • Ha már van jógás tapasztalatod, de korábbi tanulmányaid során az ászana gyakorlás kevésbé volt előtérben, és most meg akarod azt alapozni
  • Ha testtartásodat javítani szeretnéd, fáj a hátad, előre esik a nyakad, sokat ülsz a számítógép előtt, amitől befeszülnek izmaid

MI AZ IYENGAR JÓGA?

Az Iyengar metódus precizitásáról, gyakorlatias szemléletéről és a struktúrált felépítésről ismerhető fel. Fokozatosan megtanulod alapvető testtartások biztonságos kivitelezését.

Miben különleges az Iyengar jóga?

Az Iyengar jóga a hatha jógához tartozik, sajátossága a segédeszközök – fatégla, blokk, heveder, szék, hengerpárna, fali kötél – használata, melyek számodra is biztonságosan végrehajthatóvá teszi a pózokat.

Órák menete:

Ezeken a tanfolyami órákon az álló pózokkal alapozzuk meg a gyakorlást: ezek a testtartások segítenek a talpaidtól a fejtetődig stabil struktúrát létrehozni és fenntartani. Az álló pózok felfrissítik a napi munka során elfáradt testedet, segítik a gerincet támogató izomcsoportok ruganyossá és erőssé válását.
Az órákon fokozatosan vezetjük be az egyszerűbb ülő pózokat és gerinccsavarásokat majd az előrehajlásokat és végül az első fejjel lefelé pózokat. Minden foglalkozást elcsendesedéssel zárunk.

HOGYAN TOVÁBB A KÉPZÉS UTÁN?

Az alapok elsajátítása után el tudsz kezdeni járni 1. szintű gyakorló órákra, ahol Veled azonos szintű gyakorlókkal együtt tudod elmélyíteni a tanultakat. Ezeknek az óráknak a célja, hogy az alapozó tanfolyam után eljuss a következő lépcsőfokig: az 1-2. szintű, általános gyakorló órákra.

JELENTKEZÉS  A TANFOLYAMRA

A részvételi díjat fizetheted:

1. Utalással:
K&H Bank 10401213-00014858-00000004
Bartsch Gabriella
Megjegyzésbe rovatba kérjük írd be a nevedet ill. tanfolyam nevét!

2. Készpénzben a helyszínen:
Hétfőtől csütörtökig 17.00-19:30-ig.

3. SZÉP kártyával (OTP v. MKB bank)

A korlátos létszám miatt a helyedet a részvételi díj befizetésével tudod lefoglalni! Kérünk, hogy fizetési határidő előtt rendezd a részvételi díjat!

Lemondási feltételek:
Egy héttel a kezdés előtti lemondás esetén a teljes összeg visszajár, egy héten belül a befizetett összeg 50%-a, kezdéstől számított 72 órán belüli lemondás esetén sajnos nem áll módunkban visszatéríteni a részvételi díjat.

Egyes esetekben a befizetett összeg egy másik, jövőbeli képzésre felhasználható. Ez minden esetben a stúdió jóváhagyásától függ. Ha a kurzus a szervező vagy a stúdió döntése miatt nem kerül megrendezésre, a teljes, a képzésre befizetett összeget visszafizetjük.

A regisztrációnál megadott adatokat bizalmasan kezeljük: Adatkezelési nyilatkozat

Ha kérdésed van, keress bennünket:
Telefon:
+36 (20) 421 8464
Email:
b.gabriella@jogadarshan.hu

Share This