Jógával az egészséges gerincért – Kezdő jóga tanfolyam / január 3.

Időpont: 2019. január 3. csütörtök 19:30-21:00
Oktató: Garai Valéria hatha jóga oktató
Létszám: max. 6 fő
Részvételi díj: 13 200 Ft / 6 alkalom
Befizetés határideje: 2018. december 28.

A képzés minimum 4 fő regisztrációja esetén lesz megtartva.
HA JÖNNÉL, REGISZTRÁLJ!

KINEK AJÁNLJUK A TANFOLYAMOT?

  • Teljesen kezdőknek, akik most ismerkednek a jógával és a biztonságos ászana gyakorlás alapjaival szeretnének megismerkedni egy gyakorlatias és struktúrált módszertan szerint.
  • Kihagyás után újrakezdőknek, akik fokozatosan szeretnének visszarázódni a rendszeres gyakorlásba és meg akarják erősíteni az alapokat az ászana gyakorlásukban.
  • Akiknek már van jógás tapasztalatuk, de korábbi tanulmányaik során az ászana gyakorlás kevésbé volt előtérben, és most meg akarják azt alapozni.

Miben különleges a tanfolyamunk ?

A tanfolyam sajátossága a segédeszközök – fatégla, blokk, heveder, szék, hengerpárna, fali kötél használata.

Az eszközök szerepe az ászana gyakorlásban kettős: egyrészt kezdők számára is biztonságosan elérhetővé tesz pózokat, másfelől az ászana (jógapóz) egy-egy aspektusát segít érzékletesebben megtapasztalni.

Eszközös segítséggel korábbi sérülések, vagy kezdeti merevség mellett is megtapasztalhatóak a fontos testtartások kezdő gyakorlók és idősebbek számára is.

Órák menete:

Ezeken a tanfolyami órákon az álló pózokkal alapozzuk meg a gyakorlást: ezek a testtartások segítenek a talpaidtól a fejtetődig stabil struktúrát létrehozni és fenntartani. Az álló pózok felfrissítik a napi munka során elfáradt testedet, segítik a gerincet támogató izomcsoportok ruganyossá és erőssé válását.

Az órákon fokozatosan vezetjük be az egyszerűbb ülő pózokat és gerinccsavarásokat majd az előrehajlásokat és végül az első fejjel lefelé pózokat. Minden foglalkozást elcsendesedéssel zárunk.

HOGYAN TOVÁBB A KÉPZÉS UTÁN?

Az alapok elsajátítása után el tudsz kezdeni járni 1. szintű gyakorló órákra, ahol Veled azonos szintű gyakorlókkal együtt tudod elmélyíteni a tanultakat. Ezeknek az óráknak a célja, hogy az alapozó tanfolyam után eljuss a következő lépcsőfokig: az 1-2. szintű, általános gyakorló órákra.

A részvételi díjat fizetheted:

1. Utalással:
K&H Bank 10401213-00014858-00000004
Bartsch Gabriella
Megjegyzésbe rovatba kérjük írd be a nevedet ill. tanfolyam nevét!

2. Készpénzben a helyszínen:
Hétfőtől csütörtökig 17.00-19:30-ig.

3. SZÉP kártyával (OTP v. MKB bank

Lemondási feltételek:
Egy héttel a kezdés előtti lemondás esetén a teljes összeg visszajár, egy héten belül a befizetett összeg 50%-a, kezdéstől számított 72 órán belüli lemondás esetén sajnos nem áll módunkban visszatéríteni a részvételi díjat.

Egyes esetekben a befizetett összeg egy másik, jövőbeli képzésre felhasználható. Ez minden esetben a stúdió jóváhagyásától függ. Ha a kurzus a szervező vagy a stúdió döntése miatt nem kerül megrendezésre, a teljes, a képzésre befizetett összeget visszafizetjük.

A regisztrációnál megadott adatokat bizalmasan kezeljük: Adatkezelési nyilatkozat

Ha kérdésed van, keress bennünket:
Telefon:
+36 (20) 421 8464
Email:
b.gabriella@jogadarshan.hu

Share This